Fotbal international

George Pușcaș și-a dat acceptul să se transfere la Fenerbahce

06.05.2020 | 10:25
George Pușcaș și-a dat acceptul să se transfere la Fenerbahce
George Pușcaș poate pleca de la Reading! Englezii au probleme cu banii și vor să își vândă starurile. Atacantul poate ajunge în Turcia. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

UPDATE , 6 mai, ora 10:25 / Cotidianul turc Fotomac susține că atacantul român George Pușcaș și-a dat acceptul să se transfere din vară la Fenerbahce, rămânând doar ca gruparea turcă să se înțeleagă cu Reading asupra sumei de transfer. Englezii l-au cumpărat pe Pușcaș în august 2019 de la Inter Milano contra sumei de 8 milioane de euro, dar acum sunt nevoiți să-l vândă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Este de așteptat ca Reading să ceară în schimbul lui Pușcas o sumă apropiată de cea cu care l-a luat de la Inter, însă banii nu par a fi o problemă pentru Fener. Echipa din Istanbul este foarte aproape să-și vândă vedeta Vedat Muriqi la Lazio sau Tottenham, urmând să primească în schimb peste 25 de milioane de euro.


ȘTIRE INȚIALĂ, 30 aprilie, ora 16:13 / George Pușcaș poate să plece de la Reading, după ce formația din liga a doua engleză a anunțat că își va vinde din staruri, din cauza problemelor financiare apărute în urma pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei poate ajunge la Fenerbahce Istanbul, formație care l-a dorit și în vară.

George Pușcaș poate să plece de la Reading la Fenerbahce

Conducerea lui Reading a anunțat că se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus și iau în calcul să-și vândă vedetele pentru a supraviețui.

George Pușcaș este unul dintre jucătorii de bază ai formației din Championship și poate ajunge în prima ligă turcă la Fenerbahce, formație care l-a dorit și în vară.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, George Pușcaș a marcat 11 goluri în 33 de meciuri din toate competițiile pentru Reading.

  • 24 de ani a împlinit George Pușcaș pe 8 aprilie

George Pușcaș, despre epidemia de coronavirus din Anglia

George Pușcas a vorbit despre epidemia de coronavirus din Anglia și a explicat ce presupune autoizolarea: „Nu avem cum să gestionăm altfel decât să facem exerciții în casă sau să alergăm.

ADVERTISEMENT

Clubul ne-a dat un progra, dar fiecare face exercițiile pe care le poate face sau de care e obșnuit. Astăzi o să încerc să alerg, am reușit într-o zi să mă infiltrez pe teren și să mă antrenez, dar azi nu cred că mai reușesc”.

„Deocamdată s-a anunțat doar acum carantina, cum e în România de o săptămână. Momentan e mai relaxantă situația, dar cred că în viitor o să fie mai controlată.

ADVERTISEMENT

Mă îngrijorez pentru familia mea și pentru cei apropiați mie, dar trebuie să trecem peste. Eu sunt într-o zonă în care nu am prea mulți vecini să intru în contact”, a mai spus George Pușcaș.

  • 4.800.000 de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com
  • 5 goluri are George Pușcaș în naționala României
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri