Fotbal international

George Pușcaș și-a dat acceptul să se transfere la Fenerbahce

06.05.2020 | 10:25
George Puscas sia dat acceptul sa se transfere la Fenerbahce
ADVERTISEMENT

UPDATE , 6 mai, ora 10:25 / Cotidianul turc Fotomac susține că atacantul român George Pușcaș și-a dat acceptul să se transfere din vară la Fenerbahce, rămânând doar ca gruparea turcă să se înțeleagă cu Reading asupra sumei de transfer. Englezii l-au cumpărat pe Pușcaș în august 2019 de la Inter Milano contra sumei de 8 milioane de euro, dar acum sunt nevoiți să-l vândă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Este de așteptat ca Reading să ceară în schimbul lui Pușcas o sumă apropiată de cea cu care l-a luat de la Inter, însă banii nu par a fi o problemă pentru Fener. Echipa din Istanbul este foarte aproape să-și vândă vedeta Vedat Muriqi la Lazio sau Tottenham, urmând să primească în schimb peste 25 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

ȘTIRE INȚIALĂ, 30 aprilie, ora 16:13 / George Pușcaș poate să plece de la Reading, după ce formația din liga a doua engleză a anunțat că își va vinde din staruri, din cauza problemelor financiare apărute în urma pandemiei de coronavirus.

Atacantul naționalei poate ajunge la Fenerbahce Istanbul, formație care l-a dorit și în vară.

George Pușcaș poate să plece de la Reading la Fenerbahce

Conducerea lui Reading a anunțat că se confruntă cu probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus și iau în calcul să-și vândă vedetele pentru a supraviețui.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș este unul dintre jucătorii de bază ai formației din Championship și poate ajunge în prima ligă turcă la Fenerbahce, formație care l-a dorit și în vară.

În actualul sezon, George Pușcaș a marcat 11 goluri în 33 de meciuri din toate competițiile pentru Reading.

ADVERTISEMENT
  • 24 de ani a împlinit George Pușcaș pe 8 aprilie

George Pușcaș, despre epidemia de coronavirus din Anglia

George Pușcas a vorbit despre epidemia de coronavirus din Anglia și a explicat ce presupune autoizolarea: „Nu avem cum să gestionăm altfel decât să facem exerciții în casă sau să alergăm.

Clubul ne-a dat un progra, dar fiecare face exercițiile pe care le poate face sau de care e obșnuit. Astăzi o să încerc să alerg, am reușit într-o zi să mă infiltrez pe teren și să mă antrenez, dar azi nu cred că mai reușesc”.

ADVERTISEMENT

„Deocamdată s-a anunțat doar acum carantina, cum e în România de o săptămână. Momentan e mai relaxantă situația, dar cred că în viitor o să fie mai controlată.

Mă îngrijorez pentru familia mea și pentru cei apropiați mie, dar trebuie să trecem peste. Eu sunt într-o zonă în care nu am prea mulți vecini să intru în contact”, a mai spus George Pușcaș.

  • 4.800.000 de euro este cota de piață a lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com
  • 5 goluri are George Pușcaș în naționala României
ADVERTISEMENT