Fotbal international

George Pușcaș, după România – Liechtenstein 4-0: ”Am avut emoții”

16.10.2018 | 23:39
George Pușcaș a spus după meciul România - Liechtenstein 4-0 care a adus calificarea la Campionatul European din 2019, că a avut emoții înaintea întâlnirii

Atacantul George Pușcaș a declarat, marți, după meciul România – Liechtenstein 4-0 care a adus calificarea la Campionatul European din 2019, că a avut emoții înaintea întâlnirii de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Fotbalistul de la Palermo a explicat că este o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc.

”Am realizat ceva ce nu s-a mai realizat în România. Este o performanță exaordinară. Niciodată nu am jucat în România cu așa stadion. Am avut emoiții la acest meci, dar mai mult pentru victorie și pentru bucuria de la final. Steagurile le-am luat de la fani. M-am dus în tribune la sora mea, Andreea, care vine la fiecare meci al mei”, a declarat Pușcaș la Pro X.

George Pușcaș se bucură după un gol marcat în meciul România - Liechtenstein 4-0
George Pușcaș se bucură după un gol marcat în meciul România – Liechtenstein 4-0

George Pușcaș a sărit în tribune să-și îmbrățișeze sora la România – Liechtenstein 4-0

Atacantul George Pușcaș a marcat două goluri în partida România – Liechtenstein – România 4-0. După ce a deschis scorul în minutul 21, internaționalul român de tineret a sărit în tribune și a mers și și-a îmbrățișat sora.

Victoria din meciul cu Liechtenstein a adus calificarea ”tricolorilor” mici loa Campionatul European după o pauză de 20 de ani. La tragerea la sorți, România va fi în ultima urnă valorică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri