Fotbal international

George Puşcaş va juca sigur în Serie A. Cine e în pole-position pentru român

George Puşcaş poate deveni, din viitorul sezon, o soluţie viabilă pentru atacul echipei naţionale. Jucătorul român, care aparţine de Inter, va juca în mod sigur în Serie A, singura...
02.07.2017 | 08:56
George Puscas va juca sigur in Serie A Cine e in poleposition pentru roman
ADVERTISEMENT

George Puşcaş poate deveni, din viitorul sezon, o soluţie viabilă pentru atacul echipei naţionale. Jucătorul român, care aparţine de Inter, va juca în mod sigur în Serie A, singura necunoscută fiind doar numele echipei. Sunt cel puţin trei formaţii care încearcă să obţină de la gruparea mamă din Milano împrumutul pe un sezon, pentru ca apoi, în cazul unor prestaţii solide, să se facă pasul următor, cel al unui transfer definitiv.

Cele trei echipe care l-au cerut Interului pe Puşcaş sunt Benevento, formaţia cu care a promovat în această vară în Serie A, Crotone, echipa unei salvări miraculoase şi la care mai evoluează un român, Adrian Stoian şi Genoa. Cu Benevento atacantul român a avut un sezon excelent, mai ales atunci când a contat mai mult, în play-off, înscriind 3 goluri, inclusiv pe cel din finala contra lui Carpi.

ADVERTISEMENT

George Puşcaş vrea şi el tot la Benevento

Directorul sportiv al nou promovatei, Salvatore di Somma, a confirmat faptul că Benevento vrea să îl reîmprumute pentru încă un sezon pe Puşcaş, iar vara viitoare să trateze o achiziţie definitivă: “Ştim că Genoa şi alte echipe sunt pe urmele lui, însă suntem foarte încrezători că Inter va accepta să îl lase să continue cu noi, mai ales că şi jucătorul îşi doreşte acest lucru. Puşcaş e iubit de suporterii lui Benevento şi suntem convinşi că va face meciuri şi mai bune decât până acum, pentru că are un uriaş potenţial”.

Puşcaş a declarat la rândul său că nu şi-ar mai dori ca Inter să îl trimită în altă parte, el simţindu-se bine la Benevento şi dorindu-şi mult să joace în Serie A cu această echipă. Faptul că Benevento este foarte aproape să obţină acordul lui Inter pentru un nou împrumut îl bucură pe eroul revelaţiei sezonului trecut de Serie B. Mai mult, George şi-ar dori să aibă evoluţii la fel de bune, care să îi determine pe şefii lui Benevento să ceară transferul definitiv.

ADVERTISEMENT