Fotbal international

George Pușcaș este încrezător pentru meciurile care vor urma: „Le promitem fanilor că vom da totul pe teren”

08.09.2019 | 21:16
George Puscas este increzator pentru meciurile care vor urma Le promitem fanilor ca vom da totul pe teren

România a câștigat cu 1-0 meciul de la Ploiești cu Malta. Unicul gol al partidei a fost înscris de George Pușcaș în minutul 47, după o centrare perfectă din partea lui Ianis Hagi. În minutul 88 al confruntării, maltezii au avut un gol anulat. România se află, temporar, pe locul 3 în grupa F, cu 10 puncte în 6 meciuri.

Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,95 este cota pentru ”1 solist la meciul Suedia– Norvegia”. Vezi toate cotele AICI

George Pușcaș este pregătit pentru meciurile care vor urma: „Le promitem fanilor că vom da totul pe teren”

„Cred că cele 3 puncte sunt cele mai importante. Normal că publicul voia mai mult, dar cu echipe care se îmchid ne e mai greu, important este că am obținut victoria. Mă bucur că marchez din nou, este bine că îmi ajut echipa să câștige”, a spus George Pușcaș după meci.

„Toate meciurile sunt niște finale pentru noi, trebuie să fim conectați la toate meciurile. Suntem la mâna noastră, trebuie să fim pregătiți pentru ce va urma. Încet-încet vor apărea mai mulți jucători de la tineret, Ianis mi-a centrat foarte bine, a fost o fază pe care am pregătit-o cu mister la antrenamente”, a mai spus atacantul.

„Mă bucur pentru că fanii au fost alături de noi și au cântat pentru noi toate cele 90 de minute. Le promit fanilor că dăm totul pe teren, că vom ieși cu tricoul ud. Visez să joc pe „Național Arena” la anul cu echipa mare”, a încheiat marcatorul unicului gol.