ADVERTISEMENT
Fotbal international

George Pușcaș, făcut praf de fanii lui Reading: ”Este complet mediocru”

Autor: Traian Terzian | 07.11.2020 | 18:34
George Pușcaș, făcut praf de fanii lui Reading: ”Este complet mediocru”
Atacantul echipei Reading, George Pușcaș, a fost făcut praf de fanii formației din Championship după prestația avută în partida cu Stoke City. Sursă foto: Twitter

Atacantul echipei Reading, George Pușcaș, a fost făcut praf de fanii formației din Championship după prestația avută în partida cu Stoke City.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a revenit în primul ”11” la Reading după trei partide în care a început jocurile pe banca de rezerve, dar nu a profitat de șansa acordată.

Reading a suferit a treia înfrângere consecutivă din Championship, scir 0-3 cu Stoke, iar George Pușcaș a fost schimbat în minutul 63 după o evoluție ștearsă.

Fanii lui Reading, critici dure pentru George Pușcaș

Pe fondul lipsei de rezultate din ultima perioadă, fanii lui Reading nu l-au iertat nici pe George Pușcaș pentru jocul modest prestat.

ADVERTISEMENT

”Este un internațional român care a jucat pentru Inter Milano. Dar lăsând asta deoparte, George Pușcaș este complet mediocru. Îți dorești ca el să reușească, dar este mediocru la toate capitolele. De aceea, evident, abia prinde echipa”, a scris un suporter.

Înaintea întâlnirii cu Stoke, un alt fan a scris: ”George Pușcaș va da probabil un hattrick, dar de fiecare dată când îl văd mă întreb de ce a cheltuit Reading atâția bani pe el. Nu pare deloc potrivit pentru stilul de joc al echipei”.

Nici presa locală nu a fost mai blândă cu atacantul român, care a primit nota 4. ”A fost una din cele trei noutăți din formula de start. Nu a beneficiat de mult sprijin, dar nici nu a știut să profite de șansele pe care le-a avut. În rest, o atitudine decentă”, a scris getreading.co.uk.

ADVERTISEMENT

Vârful în vârstă de 24 de ani a marcat doar două goluri în cele opt meciuri jucate în Championship, dintre care doar în trei a fost titular și doar unul singur a reușit să-l încheie pe teren.

În ciuda formei slabe, George Pușcaș a fost convocat de selecționerul echipei naționale a României, Mirel Rădoi, pentru meciul amical cu Belarus și partidele cu Norvegia și Irlande de Nord din Liga Națiunilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!