Fotbal international

George Pușcaș i-a dedicat golul unui tânăr decedat într-un accident rutier: ”Odihneşte-te în pace!”

08.09.2019 | 21:33
George Puscas ia dedicat golul unui tanar decedat intrun accident rutier Odihnestete in pace

Atacantul George Pușcaș i-a dedicat golul marcat în meciul România – Malta din preliminariile Campionatului European din 2020 unui tânăr decedat într-un accident rutier. Fotbalistul achiziționat de Reading în această vară a înscris unicul gol al întâlnirii de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,00 este cota pentru ”1 solist la meciul Slovenia – Israel”. Vezi toate cotele AICI

George Pușcaș i-a dedicat golul unui tânăr decedat într-un accident rutier

În minutul 47 al meciiului România – Malta, George Peșcaș a înscris cu o lovitură de cap după un corner executat de Ianis Hagi și i-a dedicat reușita unui tânăr decedat într-un accident rutier. Imediat după ce a marcat golul, atacantul de la Reading a mers la marginea terenului de unde a luat un tricoul alb cu poza tânărului Darius Bala pe care scria ”Odihneşte-te în pace, Darius Bala!”

Orădeanul Darius Bala a decedat la vârsta de 18 ani după ce a fost implicat într-un accident rutier. La 13 iulie, după ce n-a adaptat viteza la condiţiile de drum, tânărul, aflat la volanul unui Mercedes, a izbit un parapet metalic şi un stâlp de pe marginea centurii orașului Oradea. El a fost transportat de urgență la spital, apoi a fost transferat la Timișoara, acolo unde a murit vineri seară.

George Pușcaș sărbătorește golul marcat în meciul România – Malta

România, victorie chinuită și egalează Suedia

Darius Bala era un mare fan al sportului şi al fotbalului în special, iar pe contul său de Facebook îşi postase la fotografia de copertă o imagine cu George Puşcaş şi portarul Ionuţ Radu. România a învins Malta cu 1-0 după un joc chinuit al ”tricolorilor”, dar George Pușcaș a declarat că este încrezător că ”tricolorii” se vor calificare la Euro 2020.

Echipa națională a României a avut o prestație modestă în partida cu Malta, dar păstrează șanse pentru calificarea la turneul final. După această victorie, ”tricolorii” au acumulat 10 puncte și au egalat Suedia în clasament.