Fotbal international

George Pușcaș i-a dezamăgit pe fanii lui Reading. A fost votat ca o mare dezamăgire a sezonului din Championship

23.11.2019 | 16:40
George Puscas ia dezamagit pe fanii lui Reading A fost votat ca o mare dezamagire a sezonului din Championship
ADVERTISEMENT

George Pușcaș (23 de ani) a fost cumpărat de Reading de la Inter Milano cu 8 milioane de euro în august 2019, dar fanii echipei care evoluează în Championship sunt dezamăgiți de atacantul român și l-au votat pe acesta ca fiind o mare dezamăgire a acestui sezon din Anglia.

George Pușcaș i-a dezamăgit pe fanii lui Reading

Internaționalul român a bifat 16 meciuri pentru Reading în sezonul 2019 – 2020 și a dat patru goluri, dintre care trei în Championship și 1 în EFL Cup, dar prestațiile lui nu i-au impresionat pe englezi și a fost votat de aceștia într-un clasament negativ al transferurilor rececnte ale clubului din liga secundă din Anglia.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș a fost declarat de fanii lui Reading al doilea cel mai dezamăgitor fotbalist din lotul formației care evoluează în Championship, dintre jucătorii aduși în perioada de mercato din vară. Acesta a adunat 16% din voturi în clasamentul dezamăgirilor și a fost depășit doar de portughezul Joao Virginia, un portar adus sub formă de împrumut de la Everton.

George Pușcaș mai are contract cu Reading până în 2024

George Pușcaș a semnat cu Reading pe 7 august 2019 și are contract cu formația din liga a 2-a din Anglia până în vara anului 2024. Atacantul cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro a început fotbalul la Liberty Oradea, iar apoi a mai evoluat pentru Bihor Oradea, Inter, Bari, Benevento, Novara și US Palermo.

ADVERTISEMENT

Mai mult, George Pușcaș are și 11 selecții la echipa națională a României, acolo unde a debutat pe 31 mai 2018 într-un meci amical jucat de tricolori împotriva lui Chile, scor 3-2. Atacantul a înscris 5 goluri pentru prima reprezentativă. Mai mult, acesta a făcut parte și din lotul echipei naționale a României U21 care a participat la EURO 2019 și a fost inclus în cel mai bun prim 11 al competiției.

  • 25 de meciuri și 18 goluri are George Pușcaș la echipa națională a României U21
  • 6 milioane de euro este cota lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com