Fotbal international

George Pușcaș, în formă maximă înaintea meciului cu Islanda. Atacantul a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri pentru Reading. Comparația cu celelalte soluții ale lui Mirel Rădoi

04.03.2020 | 09:37
George Puscas in forma maxima inaintea meciului cu Islanda Atacantul a marcat patru goluri in ultimele cinci meciuri pentru Reading Comparatia cu celelalte solutii ale lui Mirel Radoi
ADVERTISEMENT

George Pușcaș este în formă maximă cu trei săptămâni înaintea meciului pe care România îl va juca în Islanda, în semifinalele barajului din Liga Națiunilor. Atacantul de 23 de ani a marcat patru goluri în ultimele cinci meciuri jucate la Reading și, dacă va menține același parcurs, devine principala soluție a lui Mirel Rădoi.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,22 este cota pentru „România se califică” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, patru goluri în cinci meciuri

George Pușcaș a marcat singurul gol al lui Reading din meciul cu Sheffield United, formație din Premier League, în înfrângerea cu 1-2 din optimile FA Cup. Cu reușita de marți, atacantul a ajuns la patru goluri înscrise în ultimele cinci partide, după ce și-a trecut numele pe lista marcatorilor în partidele cu West Brom (1-2), Sheffield Wednesday (3-0), și Barnsley (2-0), toate din Championship.

În ultima lună, singurele partide în care Pușcaș nu a apărut pe lista marcatorilor la Reading au fost cele cu Leeds, pierdută de echipa sa cu 0-1, și cu Wigan, în care nu a evoluat deloc.

ADVERTISEMENT
  • 4 goluri a marcat George Pușcaș în ultimele 5 meciuri jucate la Reading

Dacă George Pușcaș traversează o formă excelentă cu trei săptămâni înaintea meciului cu Islanda, celelalte soluții ale lui Mirel Rădoi pentru postul de atacant central, Denis Alibec, Claudiu Keșeru sau Florin Andone, au avut evoluții oscilante.

Denis Alibec, în revenire de formă

Denis Alibec a avut un start de 2020 sub așteptări, în nota Astrei. În primele trei partide oficiale, atacantul nu a reușit să înscrie niciun gol, dar a revenit în ultimele două jocuri, cu Sepsi, în ultima rundă a sezonului regular, și cu CFR Cluj, la debutul în play-off, când a marcat câte un gol.

ADVERTISEMENT
  • 2 goluri a marcat Denis Alibec în ultimele 5 meciuri la Astra

De la reluarea sezonului în Bulgaria, Claudiu Keșeru a evoluat în două partide, cu Botev Vratsa în campionat și în returul cu Inter din șaisprezecimile Europa League, ratând alte două jocuri din cauza unei accidentări.

În ultima lună, atacantul a punctat o singură dată pentru Ludogorets, în victoria cu 6-0 obținută pe 15 februarie cu Botev Vratsa, ocupanta locului 13, din 14 echipe, în prima ligă din Bulgaria.

ADVERTISEMENT
  • 1 gol a marcat Claudiu Keșeru în 2 meciuri jucate în 2020

Florin Andone a ratat o bună perioadă din acest sezon din cauza gravei accidentări suferite pe 9 noiembrie, în startul meciului cu Gaziantep, dar a revenit de mai bine de o lună la antrenamentele lui Galatasaray și poate deveni o soluție și pentru Mirel Rădoi.

Pe 1 martie, Andone a bifat și primele minute oficiale de la accidentare, intrând pe teren pentru ultima parte a meciului disputat de Galatatasaray cu Genclerbirligi.

  • 12 minute a jucat Florin Andone în 2020
ADVERTISEMENT