ADVERTISEMENT
Fotbal international

George Pușcaș, încântat de numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer al naționalei: ”Trebuie să demonstrăm că putem avea continuitate”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 03.12.2019 | 09:00
George Pușcaș, încântat de numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer al naționalei: ”Trebuie să demonstrăm că putem avea continuitate”
George Pușcaș s-a declarat încântat de numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale de seniori a României

Atacantul George Pușcaș s-a declarat încântat de numirea lui Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale de seniori a României. Fotbalistul de la Reading consideră că tehnicianul a avut un rol foarte mare în performanța reușită de reprezentativa de tineret la Campionatul European din Italia.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,31 este cota pentru ”12” la meciul Islanda – România. Vezi toate cotele aici!

George Pușcaș, încântat de numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer al naționalei: ”Este o responsabilitate şi mai mare acum”

”Am pentru 2020 aceleaşi obiective din fiecare an, să devin din ce în ce mai bun, să am performanţe cu echipa naională şi să fiu sănătos. Sper să mai am ani ca acesta. Contează foarte mult că e Mirel Rădoi selecţioner”, a spus George Pușcaș despre numirea lui Mirel Rădoi ca selecționer la națională.

ADVERTISEMENT

”A fost mâna lui la tineret, îl cunoaştem, ne cunoaşte… Cred că vom face treabă bună. Cred că este o responsabilitate şi mai mare acum că el este antrenorul naţionalei. Ar trebui mai mult ca niciodată să demonstrăm noi tinerii că putem avea continuitate”, a afirmat Pușcaș.

”M-am speriat într-o primă fază când am văzut posibilele adversare”

”M-am speriat într-o primă fază când am văzut posibilele adversare, care erau din grupa cealaltă. Ulterior m-am uitat pe reguli. La Campionatul European nu mai există adversari facili. Să ajungem acolo şi apoi vom vorbi”, a precizat și atacantul Claudiu Keșeru.

ADVERTISEMENT

”Odată cu anul nou care vine, ne vom gândi la acest baraj de Liga Naţiunilor. În ultimul timp am simţit tot contextul ăsta din jurul echipei naţionale extrem de tensionat, extrem de negativ şi n-a adus nimic bun din păcate”, a încheiat Keșeru.

George Pușcaș a fost desemnat cel mai bun fotbalist român în anul 2019 la Gala Fotbalului Românesc, în timp ce Claudiu Keşeru a primit premiul pentru golgheterul anului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!