Fotbal intern

George Puşcaş îşi aniversează în carantină împlinirea a 24 de ani. Ce surpriză i-au făcut englezii de la Reading

08.04.2020 | 15:16
George Puscas isi aniverseaza in carantina implinirea a 24 de ani Ce surpriza iau facut englezii de la Reading
ADVERTISEMENT

George Puşcaş îşi aniversează miercuri, 8 aprilie, împlinirea vârstei de 24 ani. Va fi, cu siguranţă, o aniversare pe care o va ţine minte multă vreme, pentru că va petrece singur această zi, atât de frumoasă şi plină de surprize în alţi ani.

Nu a putut să revină acasă, în România

George Puşcaş nu a putut pleca din Marea Britanie acasă, în România, iar acum este nevoit să se supună directivelor date de autorităţi de a rămâne cât mai mult posibil în casă.

ADVERTISEMENT

Este singur, dar reuşeşte să îşi păstreze un tonus bun, optimist, convins că situaţia va fi depăşită nu peste mult timp şi viaţa va reintra în normal.

„La Mulţi Ani!” în limba română din partea clubului

Clubul Reading nu a uitat că este ziua jucătorului său şi a ţinut să îi facă o surpriză, pe contul oficial al clubului, scriindu-i în română La Mulţi Ani, după care au continuat cu felicitările în limba engleză: Toate urările de bine pentru atacantul nostru din România”.

ADVERTISEMENT

Puşcaş spune că deşi stă acasă continuă să lucreze mult, mai ales la capitolul forţă, el fiind cunoscut ca un fan al sălilor de antrenament, unde petrece multe ore.

Cum îşi umple timpul acasă

Am saltea, minge, gantere, elastice. Fac tot ce e posibil ca să-mi mențin tonul muscular. Fac forță, genuflexiuni, flotări, orice îmi găsesc. Înainte le făceam la sala de forță, acum le fac acasă”.

ADVERTISEMENT

George Puşcaş a venit la Reading la începutul acestui sezon şi reuşit să marcheze 11 goluri. Cu siguranţă ar fi reuşit mai multe, dacă nu ar fi existat şi o perioadă, nu tocmai scurtă, în care a fost accidentat, dar acum totul e în ordine din acest punct de vedere.

Relaţia cu suporterii s-a îmbunătăţit mult

Puşcaş ţine strâns legătura cu bunul său prieten rămas să joace în Italia, portarul Ionuţ Radu, despre care a oferit recent amănunte legate de perioada de carantină a goalkeeperului la Parma.

ADVERTISEMENT

George Puşcaş a trecut la un moment printr-o etapă mai dificilă nu numai ca urmare a problemelor medicale, dar şi pentru că suporterii se arătau nemulţumiţi de prestaţiile sale. Acum însă şi acest aspect s-a rezolvat, după revenire, ca urmare a faptului că sănătos fiind românul a început să marcheze mai mult.

ADVERTISEMENT