Fotbal international

George Pușcaș, lăudat de spanioli după România – Malta 1-0. “Cel mai bun jucător al echipei!”

09.09.2019 | 10:48
Cosmin Contra îl felicită pe George Pușcaș după golul înscris în meciul România - Malta. Atacantul e lăudat de spanioli. Sursă foto: sportpictures.eu

Jurnaliștii spanioli de la AS l-au lăudat pe George Pușcaș pentru prestația avută în meciul câștigat de echipa națională a României cu Malta, scor 1-0, în etapa a 6-a din Grupa F din preliminariile EURO 2020. Mai mult, presa din Spania crede că selecționata antrenată de Cosmin Contra a reușit să obțină o victorie tristă.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.40 este cota pentru 1 la meciul Slovacia – Ţara Galilor. Vezi aici toate cotele!

George Pușcaș, lăudat de spanioli după România – Malta 1-0

“Pușcaș, datorită luptei și a mobilității, cel mai bun jucător al echipei, este, fără îndoială, un jucător interesant. La doar 23 de ani a demonstrat-o la Campionatul European U21, acolo unde a demonstrat tot ce are mai bun”, au scris jurnaliștii de la AS.

“Rezistența malteză a durat 47 de minute. A fost ruptă, în startul reprizei 2, grație unei lovituri de cap a lui Pușcaș, după cornerul executat de Hagi. Două nume sunore din istoria fotbalului mondial! România a obținut o victorie tristă, dar care îi permite să rămână cu speranțe că va reuși să termine pe primele două locuri în grupă și să ajungă în lupta pentru EURO 2020”, au mai scris spaniolii.

George Pușcaș îi aplaudă pe suporterii echipei naționale a României la finalul meciului cu Malta. Sursă foto: sportpictures.eu
George Pușcaș îi aplaudă pe suporterii echipei naționale a României la finalul meciului cu Malta. Sursă foto: sportpictures.eu

George Pușcaș a dus-o pe România pe locul 3 în clasamentul Grupei F

George Pușcaș a reușit să își treacă numele pe tabela de maraj în minutul 47 al meciului România – Malta, scor 1-0, și i-a adus cele 3 puncte puse în joc selecționatei pregătite de Cosmin Contra. Echipa națională a României se află pe locul 3 în clasamentul Grupei F din preliminariile Campionatului European 2020, la 8 puncte în spatele Spaniei și la unul singur în spatele Suediei.

Cotat de site-urile de specialitate la 3 milioane de euro, George Pușcaș a debutat în tricoul echipei naționale a României pe 31 mai 2018 în meciul amical disputat împotriva reprezentativei celor de la Chile, scor 3-2. Atacantul care a ajuns la Reading în perioada de mercato din vară a bifat 8 selecții la prima reprezentativă și a înscrus 4 goluri.