Sport

George Pușcaș, mesaj tranșant înaintea ultimei etape din Serie B: ”Voi fi mulțumit abia când ne vom atinge obiectivul”

George Pușcaș este încrezător că Pisa va reuși promovarea în prima ligă din Italia, chiar dacă acest lucru va fi obținut abia după barajul din Serie B.
04.05.2022 | 21:56
George Puscas mesaj transant inaintea ultimei etape din Serie B Voi fi multumit abia cand ne vom atinge obiectivul
George Pușcaș este încrezător că Pisa va reuși promovarea în prima ligă din Italia, chiar dacă acest lucru va fi obținut abia după barajul din Serie B. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Echipa internaționalului român este pe locul 4 în clasament înaintea ultimei etape și mai are doar șanse teoretice să prindă poziția secundă, care asigură promovarea directă în Serie A.

Mesajul lui George Pușcaș înaintea ultimei etape din Serie B

Dorit în iarnă de cele mai puternice formații din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj și FCSB, George Pușcaș a ales să meargă împrumut la Pisa, formație care se luptă pentru revenirea în elita fotbalului din Italia după o perioadă de peste 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Echipa internaționalului român a fost o bună parte a returului în primele două locuri, dar rezultatele slabe din ultima perioadă au coborât-o pe 4. Înaintea ultimei etape a sezonului, în care Pisa va juca pe terenul lui Frosinone, George Pușcaș a transmis un mesaj de încredere pentru coechipierii săi și pentru fani.

”Trebuie să ne consolidăm poziția și câștigând vom fi siguri că măcar vom fi direct în semifinalele barajului. Nu vom ști ce se va întâmpla pe celelalte stadioane, dar ne vom gândi la asta abia la final.

ADVERTISEMENT

Voi fi mulțumit când vom termina și voi vedea că ne-am atins un obiectiv important. Nu știu dacă jocul rezultatelor din ultima etapă ne va ajuta, dar șansele cele mai mari sunt să mergem în baraj”, a declarat Pușcaș, conform site-ului tuttomercatoweb.com.

Pușcaș, nemulțumit de ineficacitatea echipei sale

Internaționalul român, care a fost adus la Pisa după o adevărată telenovelă, și-a amintit de barajul pentru promovarea în Serie A pe care l-a câștigat cu Benevento și în care a marcat golul decisiv al finalei.

ADVERTISEMENT

”Barajul este mereu frumos. Nu sunt meciuri ușoare, toată lumea vrea să promoveze, sunt cele mai importante jocuri. Nu contează ce ai făcut înainte. Trebuie să uiți ce a fost, de oboseală. Am câștigat un astfel de baraj cu Benevento, cu cât te clasezi mai bine cu atât ești mai avantajat, dar poți câștiga și de pe locul 7 sau 8.

În ultima etapă a fost doar o remiză. Nu este rezultatul pe care ni l-am dorit, e greu de digerat pentru că am mai fi avut o șansă la promovarea directă. Mai este încă un drum lung de făcut, să ne gândim la următorul meci și să vedem ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că în unele meciuri nu am reușit să înscriem al doilea gol și am fost pedepsiți pe final. Sunt sigur că de la următorul meci vom putea să dăm ceva mai mult pentru această echipă și pentru acești suporteri”, a încheiat George Pușcaș.

ADVERTISEMENT