Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

George Pușcaș n-a mai răbdat și a făcut un gest neașteptat la ora 4:27 dimineața, după eliminarea României de la EURO 2024. Foto

România a fost eliminată de la EURO 2024 de naționala Olandei, în optimile de finală, scor 0-3. Naționala lui Edward Iordănescu a făcut totuși un turneu peste așteptări. Ce a surprins a fost gestul lui George Pușcaș de la ora 4:27 dimineața.
03.07.2024 | 09:41
George Puscas na mai rabdat si a facut un gest neasteptat la ora 427 dimineata dupa eliminarea Romaniei de la EURO 2024 Foto
George Pușcaș n-a mai răbdat și a făcut un gest neașteptat la ora 4:27 dimineața, după eliminarea României de la EURO 2024. Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

România a câștigat grupa E de la EURO 2024, apoi în optimile de finală a fost eliminată de Olanda, după un sec 0-3. Tricolorii au făcut un turneu final peste așteptări.

George Pușcaș n-a mai răbdat și a făcut un gest neașteptat la ora 4:27 dimineața, după eliminarea României de la EURO 2024

Naționala condusă de Edward Iordănescu a reușit pentru a doua oară în istorie să iasă dintr-o grupă de la un Campionat European. O grupă câștigată în fața Belgiei, Slovaciei și Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Reprezentativa României a surprins la acest turneu final prin unitatea de care a dat dovadă. Echipa națională a fost mai mult decât o familie în fiecare meci, iar asta a demonstrat și George Pușcaș.

Deși n-a prins decât 38 de minute în două meciuri la EURO 2024 pentru România, George Pușcaș, 28 de ani, a fost copleșit de emoții și a recurs la un gest neașteptat. Târziu în noapte, la ora 4:27, atacantul naționalei și al celor de la Genoa a postat pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Delegația României a ajuns spre dimineață de la Munchen la cazarea din Wurzburg. Astfel, la intrarea în hotel, Pușcaș a ținut să facă o poză afișului imens cu care tricolorii au fost așteptați în fiecare secundă petrecută la EURO 2024 și să-l posteze la InstaStory.

„Tricolorii. Când visăm împreună, ne adunăm împreună” a fost scris pe afișul imens montat chiar la intrarea în hotelul din Wurzburg, unde naționala României a fost cazată până astăzi.

ADVERTISEMENT
InstaStory postat de George Pușcaș la ora 4:27
InstaStory postat de George Pușcaș la ora 4:27

Naționala României revine în țară miercuri seară!

FANATIK a anunțat în această dimineață că naționala României revine în țară miercuri seară, după ora 23:00. FRF a confirmat ulterior informația și a oferit mai multe detalii.

„’Generația de Suflet’ se întoarce acasă miercuri seară și invită suporterii în Casa Tricolorilor. Echipa națională de fotbal a României va reveni în această seară la București, cu un zbor de la Frankfurt.

ADVERTISEMENT

Tricolorii vor ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20 și vor părăsi aeroportul prin salonul oficial. De aici, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta”, se arată pe site-ul FRF.

  • 1.500.000 de euro e cota lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt
ADVERTISEMENT
7.50 este cota BETANO ca Olanda să câștige EURO 2024
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi...
Ţipetele Dianei au fost auzite de un martor aflat la Valea Spumoasă. Apoi s-a aşternut tăcerea. "Eu am auzit-o doar pe fată strigând la urs"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
SURPRIZĂ la MIREASA! Cine a câștigat 40.000 de EURO
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
De ce s-au despărțit Jador și Oana Ciocan. Tânăra a rupt tăcerea
Facilități sporite pentru cei care au cont bancar. Noile măsuri devin obligatorii
Facilități sporite pentru cei care au cont bancar. Noile măsuri devin obligatorii
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului....
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de...
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”