Fotbal international

George Puşcaş a vorbit despre transferul său dupa Euro de tineret. Ce îşi doreşte la noua echipă

02.07.2019 | 23:47
George Pușcaș vrea la o echipă unde să joace constant

George Puşcaş a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Euro U21, reuşind să marcheze de trei ori din penalty, în meciurile cu Croaţia şi Anglia din grupă şi cu Germania, în semifinale, partidă în care a reuşit şi un superb gol cu o lovitură de cap. A fost foarte aproape, în prelungirile primei reprize, de realizarea unui hat-trick, numai incredibila paradă a portarul Nubel împiedicând ca România să fie îm avantaj cu 3-1 după primele 45 de minute.

George Puşcaş nu se grăbeşte să facă pasul spre un club de top

După evoluţii constant bune era normal ca George Puşcaş să intre în atenţia mai multor cluburi. Jucătorul aparţine în continuare de Inter, care l-a tot împrumutat în aceşti ani, la Bari, Benevento, Novara şi ultima dată la Palermo, care însă l-a cumpărat pentru 3,5 milioane euro. Însă Inter, la fel ca şi la portarul Ionuţ Radu şi-a păstrat dreptul de a-l putea recupera oricând, plătind o anumită sumă.

Puşcaş are oferte de la Galatasaray, dar şi din Premier League, de la promovatele Sheffield United şi Aston Villa, însă nu se grăbeşte încă spre un club de top, pentru el fiind important să aibă continuitate în joc la echipa care va merge. Atacantul a vorbit la Digi Sport despre modul în care gândeşte să facă paşii potriviţi în carieră.

George Pușcaș va pleca în mod sigur de la Palermo

Sunt şi cluburi din Serie A care îl vor

Nu vreau neapărat o echipă top class, ci să joc, să am continuitate. Nu am nevoie acum de o echipă de top, ci poate într-un an-doi-trei. Eu mai am un an contract cu Inter, vedem ce echipe sunt interesate, care e cea mai bună ofertă pentru mine.

Nu e neapărat să rămân în Italia, important e să joc. Nu doar eu, pentru toată echipa sunt multe oferte, am atras atenţia incredibil” Italienii susţin că şi cluburi din Serie A îl vor pe golgeterul României la Euro U21. Bologna, Udinese şi Torino ar fi pe urmele lui.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri