Sport

George Pușcas, pus la zid după ratarea monumentală din Bosnia – România 1-0: „Să-și rupă legitimația!”

MM Stoica l-a făcut praf pe George Pușcaș după înfrângerea suferită de România în deplasarea cu Bosnia, acuzându-l pe atacant după ratarea imensă din prima repriză.
08.06.2022 | 00:18
George Puscas pus la zid dupa ratarea monumentala din Bosnia  Romania 10 Sasi rupa legitimatia
George Pușcas, pus la zid după ratarea monumentală din Bosnia - România 1-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB-ului a făcut și o comparație între Edin Dzeko, atacantul lui Inter Milano și legenda absolută a naționalei Bosniei și George Pușcaș.

George Pușcas, pus la zid după ratarea monumentală din Bosnia – România

George Pușcaș a fost pus la zid după ratarea incredibilă din minutul 19 al duelului cu Bosnia, când a driblat portarul, dar nu a reușit să trimită mingea în poartă: „E greu de scos din context, dar în meciul ăsta nu am jucat rău.

ADVERTISEMENT

Însă, pe vremuri, eram eu pe la juniori și dacă avea unul o execuție lamentabilă, i se spunea să meargă să-și ia legitimația și să o rupă. Cam asta merită Pușcaș!”.

„Nu poți să ratezi faza aia și să te numeși atacant al echipei naționale. Noi avem o problemă când greșește portarul sau fundașul, dar când ratează așa atacantul nu-i nimic, a ratat.

ADVERTISEMENT

Arată rău cifrele lui Edi, dar nu am jucat rău deloc. Au avut atitudine toți, dar mai mult nu s-a putut”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„De-aia Dzeko joacă la 35 de ani la Inter și Pușcaș e la Pisa!”

MM Stoica a continuat și a făcut o comparație între Edin Dzeko și George Pușcaș: „De-aia Dzeko la 35 de ani semna cu Inter după ce a făcut campionate bune peste tot pe unde a mers, iar Pușcaș joacă la Pisa.

ADVERTISEMENT

Nu a fost titular mai mereu, niciodată nu a ajuns la o echipă de prim rang. E puternic, e luptător, dar nu e suficient. Chiar nu poți să îi impuți nimic lui Edi aici.

Se poate vorbi despre ghinion, pentru că Bosnia a dat gol la prima fază”.

„La acea fază, cred că după ce a driblat portarul, s-a relaxat și a dat ușor, fără să mai ridice capul. În afară de asta, a mai avut o fază cu capul, putea da mai pe lateral.

ADVERTISEMENT

Jocul a fost mai bun, am avut ocazii mari. Dacă Pușcaș deschidea scorul, cred că puteam marca mai multe goluri”, a spus și Nicolae Dică.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,50 este cota pentru „1 solist” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT