Fotbal international

George Pușcaș regretă ratarea din prelungirile meciului România – Spania. ”Incredibil…nu știu!”

06.09.2019 | 11:03
George Puscas regreta ratarea din prelungirile meciului Romania  Spania Incredibilnu stiu

Echipa națională a României a pierdut pe teren propriu, scor 1-2, în fața Spaniei, în preliminariile Campionatului European 2020, iar George Pușcaș regretă ratarea din prelungirile meciului de pe Arena Națională. Atacantul lui Reading a primit o pasă superbă de la Ianis Hagi, dar lovitura sa de cap a fost scoasă de pe linia porții de Kepa.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,04 este cota pentru un succes al României în meciul cu Malta. Vezi toate cotele AICI

George Pușcaș regretă din prelungirile meciului România – Spania

Când îmi amintesc ocazia.. incredibil, nu știu. Eram aproape să scoatem un punct de aur. Să nu ne mai gândim la asta. Am oferit publicului un spectacol frumos. Pentru asta muncesc zi de zi, ca să pot să joc asemenea meciuri, să trăiesc așa ceva, când joc pentru România nu se compară cu nimic”, a declarat Pușcaș pentru Pro Tv.

A fost plăcut să joc cu Sergio Ramos, sunt fotbaliști de nivel înalt, trebuie să te ridici la nivelul lor că să faci față. Nu fac schimburi de tricouri, ultima dată am făcut cu idolul meu, Harry Kane, a mai spus Pușcaș.

George Pușcaș în meciul România - Spania 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu
George Pușcaș în meciul România – Spania 1-2. Sursă foto: sportpictures.eu

Ce le-a spus Contra jucătorilor săi la pauza meciului România – Spania

George Pușcaș a dezvăluit și ce le-a cerut Cosmin Contra jucătorilor echipei naționale a României la pauza meciului cu Spania. Ne-a zis să fim mai încrezători pentru că avem calitate și putem să scoatem un rezultat bun. Cu Malta trebuie să luăm cele 3 puncte să dăm continuitate la ce am făcut azi, chiar dacă am avut ghinion. Să dea Domnul să înscriu cu Malta, cu asta vreau să ajut echipa”, a spus atacantul pentru sursa citată mai sus.

Pentru echipa națională a României urmează meciul cu Malta, duminică, 8 septembrie, de la ora 19.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, LIVE VIDEO pe FANATIK. Tricolorii ocupă locul 4 în clasamentul din Grupa F, cu 7 puncte după cinci meciuri, după Spania, Suedia și Novergia.