George Pușcaș, șanse mari să nu mai joace în acest an: ”Suferă de hernie sportivă”

Traian Terzian   
în Fotbal international
30/11/2020, 15:28
George Pușcaș, șanse mari să nu mai joace în acest an: ”Suferă de hernie sportivă”
Atacantul echipei Reading, George Pușcaș, are șanse mari să nu mai joace în acest an după ce a avut simptome de hernie sportivă. Sursă foto: Twitter

Atacantul echipei Reading, George Pușcaș, are șanse mari să nu mai joace în acest an după ce a avut simptome de hernie sportivă.

Accidentarea internaționalului român în vârstă de 24 de ani este de fapt o pubalgie atletică, o afecţiune a muşchilor inghinali.

Puşcaş a jucat ultima dată în meciul amical România – Belarus, scor 5-3, din 11 noiembrie, atunci când a reușit să marcheze și un gol.

O hernie sportivă îl împiedică pe George Pușcaș să mai joace în 2020

”Pușcaș se confruntă cu simptome de hernie sportivă. Încercăm să rezolvăm asta, aşa că el este în tratament special acum”, a declarat antrenorul formației Reading, Veljko Paunovic, despre hernia sportivă de care suferă George Pușcaș.

”Vom vedea ce se întâmplă în următoarele săptămâni şi vom reevalua pentru a vedea dacă are nevoie de tratament suplimentar sau diferit sau chiar de o procedură diferită”, a mai spus Paunovic, conform site-ului getreading.co.uk.

Internaționalul român a ratat ultimele trei partide disputate de Reading în campionat, cu Bournemout, Milwall și Bristol City, iar presa engleză estimează că nu va evolua nici în următoarele opt meciuri pe care le mai are formaţia lui în acest an.

Aflată pe locul cinci în Championship și la bătaie pentru locurile care asigură promovarea în Premier League, Reading nu se va putea baza pe atacantul român la partidele cu Sheffield Wednesday, Nottingham Forest, Birmingham City, Queens Park Rangers, Norwich City, Brentford, Luton Town și Swansea City.

În acest sezon din liga a doua engleză, George Pușcaș și-a pierdut locul de titular la Reading. El a fost folosit în opt partide din cele 14 disputate și a marcat două goluri, dar a fost titular doar în trei dintre acestea.

Ultimul joc în care a apărut în tricoul lui Reading, cel pierdut acasă cu Stoke City, a fost unul modest pentru George Pușcaș. Deși a fost folosit titular, atacantul român a fost inexistent, iar la final fanii l-au criticat vehement.

Închide ×