Fotbal international

George Pușcaș și-a anunțat revenirea pe teren: ”A fost doar problema că durerea a ținut”

29.01.2021 | 15:25
George Puscas sia anuntat revenirea pe teren A fost doar problema ca durerea a tinut
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Reading, George Pușcaș, și-a anunțat revenirea pe teren în câteva săptămâni după ce a fost operat în Germania la începutul acestui an.

La finalul lunii noiembrie, antrenorul formației din Championship, Veljko Paunovic, informa că internaționalul român are o pubalgie atletică, o afecţiune a muşchilor inghinali.

ADVERTISEMENT

Ultimul joc în care a apărut în tricoul lui Reading, cel pierdut acasă cu Stoke City, a fost unul modest pentru Pușcaș. Deși a fost folosit titular, atacantul român a fost inexistent, iar la final fanii l-au criticat vehement.

Revenirea lui George Pușcaș e programată pentru luna februarie

Englezii scriau la mijlocul lunii decembrie că fotbalistul român lucrează cu Claudio Nagy, specialist în recuperarea sportivilor cu hernie sportivă, și jucătorul chiar s-a aflat pe banca de rezerve la întâlnirea cu Huddersfielșd Town, dar durerile nu au încetat și Pușcaș a ajuns pe masa de operație.

ADVERTISEMENT

Acum, George Pușcaș speră ca totul să decurgă normal după intervenția chirugicală și să revină pe teren la mijlocul lunii februarie pentru a reuși să intre astfel în formă pentru primele partide ale naționalei României din preliminariile CM 2022, care vor avea loc în martie.

”Starea mea de spirit este foarte bună. A fost mereu bună, chiar cu accidentarea asta. Sunt din ce în ce mai bine, recuperarea decurge foarte bine şi în curând voi fi pe teren. A fost doar problema că durerea a ţinut foarte mult şi nu aveam ce să fac, doar să mă operez”, a declarat atacantul de 24 de ani pentru Antena Sport.

ADVERTISEMENT

”Doctorul și Mister (n.r. – selecționerul Mirel Rădoi) mi-au dat mesaj, m-au întrebat cum sunt. Ţinem legătura mereu din pricina acestei probleme, ceea ce urmează să fac, paşii pe care îi parcurg. În 2-3 săptămâni revin, dacă toate sunt bine şi mă ajută Domnul să nu mai am nicio problemă. Suntem la sfârşitul lui ianuarie şi în februarie deja sper să încep să joc şi să fie bine”, a mai spus Pușcaș.

Internaționalul român a vorbit și despre transferul lui Dennis Man la Parma: ”Îl voi ajuta cu cea mai mare plăcere, cu orice sfat, dar nu cred că e nevoie pentru că e destul de matur şi pregătit să îşi dea seama de orice provocare”.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș nu crede că Jocurile Olimpice de la Tokyo vor mai fi amânate o dată din cauza pandemiei de coronavirus: ”Nu ai cum să anulezi o Olimpiadă aşa. E un vis să fii acolo şi să joci. Chiar ar fi o dezamăgire să nu se ţină Olimpiada”.

ADVERTISEMENT