Cele mai citite

George Puşcaş a vorbit de relaţia cu Mancini: “Mă bucur că mi se acordă multă atenţie!”

George Puşcaş a devenit o prezenţă constantă în lotul primei echipe a Inter-ului. Atacantul român a vorbit pentru Inter Channel despre cariera lui în Italia. Atacantul român a recunoscut că...
13.02.2015 | 15:36
George Puşcaş a vorbit de relaţia cu Mancini:
ADVERTISEMENT

George Puşcaş a devenit o prezenţă constantă în lotul primei echipe a Inter-ului. Atacantul român a vorbit pentru Inter Channel despre cariera lui în Italia. Atacantul român a recunoscut că i-a fost greu la început, însă s-a acomodat foarte repede: 

“Mi-a fost dificil la început cînd am venit în Italia, fără prieteni, fără să cunosc prea bine limba. Acum m-am obişnuit. Vroiam încă de mic copil să fiu un mare fotbalist şi sper să am o carieră lungă. Cînd am fost mic ţineam cu Chelsea, iar jucătorul care m-a inspirat a fost Zlatan. Îmi plăcea de Torres în perioada Atletico Madrid, dar pe Zlatan l-am admirat tot timpul. 

ADVERTISEMENT

Sînt fericit că Roberto Mancini îmi dă multe sfaturi şi are încredere în mine. Mă bucur că am debutat în Serie A, el îmi acordă multă atenţie şi are multă încredere. Mă înţeleg bine cu toţi colegii, dar cu Odonkor de la Primavera sînt prieten bun. De la echipa mare, Palacio îmi dă multe sfaturi. Îmi place să joc atacant central”, a declarat Puşcaş pentru Inter Channel.

Puşcaş a debutat ca titular pentru echipa mare a lui Inter în meciul din Cupa Italiei contra lui Napoli, pierdut cu 0-1 în faza sferturilor de finală.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri