Life

George şi Ilinca Simion au stabilit unde îşi petrec luna de miere. Destinaţia la care puţini s-ar fi gândit

George şi Ilinca Simion au stabilit unde îşi petrec luna de miere. Destinația pe care au ales-o cei doi îndrăgostiți este una la care puţini s-ar fi gândit.
01.09.2022 | 16:46
George si Ilinca Simion au stabilit unde isi petrec luna de miere Destinatia la care putini sar fi gandit
Unde își petrec luna de miere George și Ilinca Simion. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion și proaspăta lui soție, Ilinca, au stabilit unde își petrec luna de miere. Cei doi au ales o destinație la care nu multe persoane s-ar fi gândit.

George și Ilinca Simion au stabilit unde merg în luna de miere

Sâmbăta trecută, pe 27 august, George Simion a organizat o nuntă ca în povești cu Ilinca, partenera sa de viață. La evenimentul care a avut loc în comuna Măciuca au fost prezenți mii de români.

ADVERTISEMENT

După ce au devenit soț și soție, cei doi au stabilit unde își vor petrece luna de miere.

Se pare că George și Ilinca Simion nu vor pleca în străinătate pentru luna de miere, ci tot pe meleaguri românești.

Liderul AUR o duce pe soția sa în zona Maramureșului, mai exact la Săpânța, potrivit click.ro.

Politicianul a primit invitația de a-și petrece luna de miere la Săpânța chiar de la meșterul care a construit mica biserică din lemn de la Oveselu-Măciuca, acolo unde George Simion și Ilinca și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Luna de miere a celor doi îndrăgostiți va dura doar trei zile, după cum a declarat liderul AUR.

“Am primit o invitație ca după nuntă să mergem în luna de miere în Maramureș chiar de la constructorul bisericuței unde ne-am cununat religios.

Vrem să vizităm mai multe locuri în Maramureș, mergem la Săpânța. Acolo ne vom face luna de miere, stăm trei zile.”, a mai spus George Simion.

ADVERTISEMENT

Cimitirul Vesel de la Săpânța se numără printre cele mai vizitate obiective turistice din Maramureș. Turiștii mai pot vizita și Mănăstirea Bârsana şi Biserica de lemn din Ieud.

George Simion, nuntă cu mii de români la Măciuca

George Simion și soția sa și-au dorit o nuntă românească tradițională, motiv pentru care au ales un resort de la Măciuca pentru a organiza evenimentul.

ADVERTISEMENT

Cei doi au respectat mai multe tradiții românești la marele eveniment care a avut loc în weekend-ul trecut.

După ce au devenit soț și soție, George și Ilinca Simion au declarat că își doresc șapte copii, exact așa cum i-a sfătuit Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, care le-a oficiat ceremonia religioasă.

“De la omul politic care a devenit soțul meu nu îmi doresc nimic. Dar îmi doresc de la soțul meu înțelegere, fericire, copii sănătoși și viață trainică.”, a declarat Ilinca Simion pentru FANATIK, în ziua nunții cu George Simion.

ADVERTISEMENT