Life

George și Maria, poveste de dragoste după eliminarea din Casa Iubirii: ”E specială pentru mine”

George și Maria de la Casa Iubirii au o relație de iubire în afara competiției matrimoniale. Cum se înțeleg cei doi parteneri.
27.09.2022 | 07:40
George si Maria poveste de dragoste dupa eliminarea din Casa Iubirii E speciala pentru mine
George și Maria de la Casa Iubirii, relație în afara competiției. Cum se înțeleg cei doi parteneri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Doi dintre foștii concurenți de la Kanal D trăiesc o frumoasă poveste de dragoste după eliminarea din show-ul matrimonial moderat de Andreea Mantea. Ce se întâmplă în momentul de față între îndrăgostiți.

George și Maria de la Casa Iubirii, relație în afara competiției. Cum se înțeleg cei doi parteneri

George și Maria de la Casa Iubirii au o relație de iubire foarte frumoasă în afara competiției. Cum se înțeleg cei doi parteneri de viață de când au fost eliminați din Casa Iubirii, show prezentat de Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D a mărturisit că are sentimente pentru frumoasa blondină, pe care o consideră specială. Tânărul din Cluj a subliniat că în prezent au trecut peste toate neînțelegerile din emisiune.

„M-am văzut cu Maria. A venit ea la Cluj. Suntem pe drumul de împăcare, să ne cunoaștem mai bine, să putem vorbi mai multe. E diferit afară, cunoști altfel o persoană.

ADVERTISEMENT

Cu toții avem niște limite în emisiune, nu ne deschidem chiar atât de tare, nu poți fi chiar cum ești afară. Țin foarte mult la ea, e specială pentru mine.

Cu Maria va fi mult mai bine decât în casă. Da, am observat și că purta cadoul de la mine. Asta am simțit și eu la ea, e specială pentru mine”, a spus George, notează kanald.ro.

ADVERTISEMENT

George și Maria din Casa Iubirii, tot mai apropiați

George și Maria din Casa Iubirii sunt tot mai apropiați în ultima perioadă, dovadă că cei doi au participat împreună la un eveniment important. Au mers de mână la un botez unde s-au simțit foarte bine și au fost în largul lor.

Sentimentele puternice îl fac pe tânăr să se concentreze la relația amoroasă mai mult decât în perioada în care era în show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

În plus, fostul concurent, pe numele său complet George Haiduc, este foarte atașat de frumoasa blondină pe care în emisiune a vrut să o facă geloasă cu o altă tânără.

ADVERTISEMENT