News

George Simion, acuzații grave la adresa lui Ludovic Orban: ”Bea în Parlament”

31.03.2021 | 15:28
George Simion acuzatii grave la adresa lui Ludovic Orban Bea in Parlament
Ludovic Orban, acțiunea care-l diferențiază de alți lideri. „Cred că sunt primul președinte de partid în 31 de ani care face asta”. Foto - Inquam - Octav Ganea
ADVERTISEMENT

George Simion, liderul partidului AUR, îl acuză pe Ludovic Orban că bea în Parlament. Declarațiile vin în contextul în care fostul premier făcuse câteva afirmații dure la adresa membrilor din Alianța pentru Unirea Românilor.

”Domnul Orban e ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament”, a afirmat George Simion, conform Digi24.

ADVERTISEMENT

Fostul premier a declarat marți că parlamentarii AUR sunt „excentrici”. De asemenea, președintele Camerei Deputaților a precizat mulți dintre ei „nu înțeleg unde se găsesc”.

George Simion răspunde acuzațiilor venite din partea lui Ludovic Orban: ”AUR a devenit o țintă”

Ce va vota AUR la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu anunțată de PSD? Anunțul important al lui George Simion
foto: hepta.ro

”Domnul Orban a spus că suntem excentrici și că mâncăm în Parlament. Domnul Orban e ultimul care să vorbească despre excentricități, pentru că el bea în Parlament.

ADVERTISEMENT

Suntem singurul partid de opoziție. AUR a devenit o țintă. În momentul ăsta se desfășoară o operațiune mare, amplă, de discreditare a AUR”, a declarat liderul AUR.

Ludovic Orban, despre AUR: ”Sunt excentrici”

”Sunt excentrici. Mulți dintre ei nu înțeleg unde se găsesc. Că suntem în Parlament, unde ai anumite rigori. Mănâncă în sala de plen. Se filmează, filmează inclusiv ședințele Biroului Permanent. De multe ori spun niște năzbâtii dar care probabil li se par foarte interesante.

ADVERTISEMENT

E prima lor experiență parlamentară și îi privim cu o oarecare toleranță. Trebuie să înțeleagă totuși că este o instituție fundamentală care trebuie să dea tonul și care să impună prin sobrietate și seriozitate și unde parlamentarii trebuie să reprezinte un exemplu”, a declarat Ludovic Orban.

Ce spune fostul premier despre proteste?

A început a treia zi de proteste contra restricțiilor. Ce revendicări au manifestanții. Sursa foto: Octav Ganea/ Inquam
Sursa foto: Octav Ganea/ Inquam

Președintele Camerei Deputaților Ludovic Orban a precizat că nu înțelege solicitările celor care au ieșit în stradă. Fostul prim-ministru susține că restricțiile sunt necesare.

ADVERTISEMENT

”Solicitările protestatarilor mi se par destul de neclare. Nu înțeleg. În România sunt zeci de mii de familii care și-au pierdut oameni dragi. Ce ar trebui? Să moară mai mulți? Toate măsurile luate nu urmăresc decât scopul de a păzi viața și sănătatea cetățenilor români. Nimeni nu le instituie de dragul acestor măsuri. Ele sunt necesare. Nu contest dreptul oamenilor de a protesta, dar aceste acțiuni de protest trebuie să se desfășoare în cadrul legal și nu trebuie să se ajungă la violență”, a declarat Ludovic Orban, marți, 30 martie.

ADVERTISEMENT