News

George Simion amenință coaliția de guvernare și pe șeful statului. Care sunt planurile AUR

02.02.2021 | 22:25
George Simion ameninta coalitia de guvernare si pe seful statului Care sunt planurile AUR
ADVERTISEMENT

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a formulat marți, în direct la RTV o amenințare fermă la adresa coaliției de guvernare PNL-USR-PLUS-UDMR, dar și împotriva actualului președinte, Klaus Iohannis.

Liderul AUR a avut o declarație dură tot astăzi la adresa lui Vlad Voiculescu pe care îl acuză că este susținut de grupuri de interese care încearcă privatizarea sistemului sanitar.

ADVERTISEMENT

Luni, Simion a răspuns criticilor fostului președinte Traian Băsescu pe care l-a acuzat că își dorește să provoace intrigi în interiorul partidului său.

Simion, declarație fermă: “Vom incerca schimbarea majoritătii parlamentare și demiterea lui Iohannis”

“Vom face acțiuni pașnice de protest, până la pârghii parlamentare, din nefericire AUR are doar o pondere de 10% în Parlament, ne vom lupta prin întrebări, interpelări, moțiuni simple, moțiuni de cenzură, tentative de a-l demite pe președintele Iohannis și o încercare de schimbare a majorității parlamentare.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri le vom face gradual, este important că suntem o voce, că datorită sutelor de mii de oameni am ajuns în Parlament și nu stăm doar să țipăm în stradă, putem să ne folosim și de pârghiile parlamentare.

De asta am apărut noi AUR, de asta suntem aici și nu ni se părea normal să nu ieșim la proteste, vom ieși în continuare pentru că suntem singura forță care poate scoate un număr important de români sinceri și neplătiți care iau atitudine față de ce se întâmplă”, a declarat co-președintele AUR.

ADVERTISEMENT

Lider AUR: “Vom conduce România”

“AUR va conduce România și va pune oameni profesioniști, nu vrem să ne punem pe noi, să ne cocoțăm pe statui, e bine pe cine avem acolo, pe Cuza, alte personalități. Am fondat Alianța pentru Unirea Românilor să schimbăm politicienii actuali, de care ne-am săturat

Am văzut un ministru al mediului, pe doamna Doina Pană otrăvită cu mercur, mafia este mare, cea din domeniul pădurilor, dar noi luptăm până la capăt fără frică. Dacă ne era frică nu ajungeam în Parlament fără securiști și bani în spate.

ADVERTISEMENT

Am mare încredere în poporul român care nu este reprezentat, în sfârșit de Petrov și am mare încredere în Dumnezeu. Nu vedeți ce deranj mare este că a intrat AUR în Parlament? A fost o palmă mare dată de români odată cu intrarea noastră și vom continua”, a adăugat co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

ADVERTISEMENT