News

George Simion, anunț surpinzător după demiterea lui Vlad Voiculescu. Cine urmează să fie demis

14.04.2021 | 21:04
George Simion anunt surpinzator dupa demiterea lui Vlad Voiculescu Cine urmeaza sa fie demis
ADVERTISEMENT

George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, a făcut un anunț extrem de surprinzător după demiterea lui Vlad Voiculescu care a declanșat o criză politică în interiorul coaliției de guvernare, spunând că acesta nu va fi singurul personaj politic care va rămâne fără funcție.

Liderul AUR a declarat în mai multe rânduri că dorește suspendarea președintelui României și alegeri anticipate și că va căuta sprijin parlamentar pentru acest demers.

ADVERTISEMENT

Politicienii Alianței pentru Unirea Românilor s-au remarcat printre organizatorii protestelor împotriva restricțiilor, desfășurate în mai multe orașe din țară.

George Simion surprinde după demiterea lui Voiculescu. Cine urmează să rămână fără funcție

George Simion: “România este condusă prost, iar în vârful piramidei este Klaus Iohannis. Noi am anunțat imediat după 6 decembrie, scopul nostru este suspendarea președintelui Iohannis”.

ADVERTISEMENT

Răzvan Dumitrescu: “Nu aveți cum să îl suspendați pe președinte cu 10-11% cât aveți acum”.

George Simion: “Ba, da, ba da, ajungem și acolo, stați liniștit. Suntem mici, dar voinici și creștem în fiecare zi. Vom ajunge și acolo, pentru că aia este ținta.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis și-a pus guvernul lui, unul de incompetenți. Vom rămâne și fără domnul Cîțu în câteva zile.  Când am mers la Klaus Iohannis și l-am propus pe Florian Colceag, antrenorul de genii, nu ne-a luat în seamă”.

Răzvan Dumitrescu: “La cine vă veți duce cu protestul în perioada următoare?”

George Simion: “Noi folosim toate pârghiile, parlamentare, legale, pentru că am depus și noi astăzi o plângere la Parchetul General legat de ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor.

ADVERTISEMENT

Avem procese pe rol la Curtea de Apel referitoare la restricțiile impuse, folosim toate pârghiile pe care le avem la dispoziție.

Românii ne-au mandatat să ne luptăm cu acest sistem, suntem un partid anti-sistem, suntem singurul partid care face opoziție la Klaus Iohannis care și-a pus guvernul lui și ține procurori, sistemul și justiția în lesă.

În Parlamentul României nu este nimeni interesat de români, românul care a vorbit ultima oară (n. red. un cetățean care spusesese într-un reportaj Antena 3 că guvernanților nu le pasă de cetățeni) are mare dreptate”, a declarat George Simion la Antena 3 în cadrul emisiunii “Subiectiv” moderată de către Răzvan Dumitrescu.

ADVERTISEMENT