ADVERTISEMENT
News

George Simion, anunț surprinzător: “Avem colegi în AUR care s-au vaccinat”

| 12.05.2021 | 22:44
George Simion, anunț surprinzător:
George Simion, anunț surprinzător: "Avem colegi în AUR care s-au vaccinat" foto: Inquam Photos / George Călin

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a discutat despre campania de vaccinare din România, declarând: “avem colegi în partid care s-au vaccinat”. Acesta a mai analizat și introducerea certificatului de vaccinare la nivel european, dar și elemente doctrinare ale partidului.

ADVERTISEMENT

AUR va candida la alegerile din Republica Moldova, înregistrând același partid, filiala de peste Prut fiind condusă de către un tânăr de 26 de ani.

Încă din februarie, liderul partidului a declarat că a început o colaborare cu partidul PIS din Polonia, o platformă conservatoare care conduce guvernul.

Simion, anunț surprinzător: “Avem colegi în AUR care s-au vaccinat”

“Guvernul ține starea de alertă pentru că nu mai poate face achiziții, probabil mai găsesc ei ce să cumpere, nu este nicio justificare ca această stare să continue. Au zis că protestele vor crește rata de infectare, s-a dovedit că nu s-a întâmplat asta, chiar a scăzut.

ADVERTISEMENT

Noi suntem singurul partid din Parlament care ne opunem pașaportului verde pentru care au votat majoritatea europarlamentarilor noștri.

Avem colegi parlamentari ai AUR care s-au vaccinat, noi optăm pentru libertatea de alegere, am fost sunați de la studenții de la UMF Iași care nu pot intra în examene dacă nu se vaccinează”, a declarat George Simion la RTV.

Co-președintele AUR: “Suntem singurii suveraniști din România”

“E nevoie de un parchet special pe privatizări, în toate dosarele de privatizare pe care le-am avut, cetățenii străini și companiile nu ajung să plătească, mereu s-a lovit în antreprenorii locali. 

ADVERTISEMENT

Asta e o politică programatică pentru că noi să nu mai fim stăpâni la noi acasă, aproape nu mai avem o bancă românească, este edificator pentru a vedea potențialul nostru la nivel regional.

Am primit ieri vizita președintelului Poloniei, primele trei lanțuri de benzinării sunt poloneze, primele bănci sunt poloneze, avem exemple de suveranitate.

ADVERTISEMENT

Suntem singurii suveraniști, în Ungaria și Polonia, partide precum Fidesz și PIS sunt exemple de partide suveraniste. Este un curent la Bruxelles pentru federalizarea Europei, lucru cu care AUR nu este de acord.

Se poate colaborare în genunchi cum suntem în momentul acesta,? Istoria este ciclică, poate după atâția ani se va ajunge să conducă și românii România.

ADVERTISEMENT

Din 28 de miliarde de euro care teoretic ar putea să fie luate prin PNRR jumătate sunt împrumuturi, dar nici acestea nu vor să ni le dea”,a adăugat Simion.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!