News

George Simion, atac dur la Băsescu: “Acest turnător la Securitate bagă intrigi în AUR”

01.02.2021 | 22:28
George Simion atac dur la Basescu Acest turnator la Securitate baga intrigi in AUR
ADVERTISEMENT

George Simion, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, a lansat un atac dur la adresa lui Traian Băsescu, luni, la România TV, declarând: “acest turnător la Securitate bagă intrigi în AUR, colegii lui turnători vor să bage strâmbe în partid”.

Fostul președinte al României a făcut o analiză extrem de dură a Alianței pentru Unirea Românilor, spunând că țara s-ar prăbuși dacă ar fi guvernată de către acest partid.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Simion a fost unul dintre organizatorii unui protest în fața Ministrului Sănătății în urma căruia a avut o discuție personală cu Vlad Voiculescu.

George Simion: “Turnătorul la Securitate Petrov bagă intrigi în AUR”

“Bună seara, domnule Ciutacu, deși nu este atât de bună acum că l-am văzut pe acest dinozaur al politicii românești (n. red. Băsescu), bine că am scăpat de el. Părea în continuare puțin alcolizat, e bine că am scăpat de dumnealui, nu vă bucurați și dumneavoastră cu noi?

ADVERTISEMENT

Am pornit acest proiect politic pe 1 decembrie 2019, de ziua națională, în ciuda acelei fosile și am făcut-o pentru poporul român. Este ceva nobil să vorbești despre poporul român, nu cum susține Petrov, iar această construcție este gândită pe mulți ani înainte.

Sunt unii și alții puși să bage strâmbe, se încearcă dezbinarea noastră, cei care nu se simt prea bine în coaliția de guvernare vor să-și asigure un spate mai mare, dar cine este trădător mai bine să plece acum decât atunci când AUR va conduce România. Eu nu sunt speriat, avem oameni fideli în partid, majoritatea sunt tineri.

ADVERTISEMENT

Cel care bagă intrigi este acest turnător la Securitate, domnul Petrov, colegii de securitate ai dumnealui vor să bage strâmbe. Vom lupta și dacă vom fi 45 și dacă vom fi 46, nu este asta important, cine se vinde ieftin să plece de acum”, a declarat George Simion la RTV.

Lider AUR: “Vom conduce România”

“AUR va conduce România și va pune oameni profesioniști, nu vrem să ne punem pe noi, să ne cocoțăm pe statui, e bine pe cine avem acolo, pe Cuza, alte personalități. Am fondat AUR să schimbăm politicienii actuali.

ADVERTISEMENT

Am văzut un ministru al mediului, pe doamna Doina Pană otrăvită cu mercur, mafia este mare, cea din domeniul pădurilor, dar noi luptăm până la capăt fără frică. Dacă ne era frică nu ajungeam în Parlament fără securiști și bani în spate.

Am mare încredere în poporul român care nu este reprezentat, în sfârșit de Petrov și am mare încredere în Dumnezeu. Nu vedeți ce deranj mare este că a intrat AUR în Parlament? A fost o palmă mare dată de români odată cu intrarea noastră și vom continua”, a adăugat co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

ADVERTISEMENT