Alegeri 2024

George Simion, atac la adversarii AUR. „Suntem răzbunarea românilor”

Liderul AUR susține că formațiunea pe care o conduce nu vrea să fie „încă un parazit pe spatele statului român” și că el nu va fi prizonierul unei camarile de partid.
09.05.2024 | 23:00
George Simion atac la adversarii AUR Suntem razbunarea romanilor
AUR e răzbunarea românilor, spune George Simion Sursa foto: Inquam Photos / Saul Pop
ADVERTISEMENT

George Simion a mai spus că nimeni „nu o să fure” partidul, aşa „cum i-a fost furat lui Nicuşor Dan USR-ul” și că toate mișcările împotrva formațiunii sale politice nu au făcut altceva decât să întărească AUR.

George Simion, atac la adversarii AUR

Preşedintele AUR a lansat o serie de atacuri și la adresa contracandidaților lui Mihai Enache, cel care și-a depus candidatura la Primăria Capitalei din partea AUR.

ADVERTISEMENT

 „Nu au înţeles că noi nu vrem să fim încă un partid politic, încă un parazit pe spatele statului român. Eu, George Simion, nu voi fi prizonier al vreunei camarile de partid, cum sunt Ciucă şi Ciolacu vârfurile găştilor infracţionale PSD şi PNL şi nici nu o să fure nimeni AUR-ul, cum i-au furat lui Nicuşor Dan, USR-ul.

Noi nu suntem un partid politic, suntem răzbunarea românilor asupra hoţilor care distrug de 34 de ani ţara. Suntem palma pe care o dăm comasaţilor.

ADVERTISEMENT

Este timpul pentru o nouă clasă politică, nu eram pregătiţi pentru alegerile locale, dar ne-am regrupat instant (…). Noi suntem AUR şi este timpul să dăm voce unei noi clase politice.

Au comasat alegerile, ne-au băgat infiltraţi, iepuraşi, căţei din ăştia mici, să încerce să sperie alegătorii. Doar nu credeaţi că nu vor exista trădători.

ADVERTISEMENT

Au crezut că ne vor pune în genunchi prin aceste mişcări, prin comasarea alegerilor, prin infiltrarea agenţilor de influenţă în interiorul AUR, dar nu şi-au dat seama că toate aceste lucruri ne-au întărit, ne-au făcut să realizăm şi mai mult importanţa alegerilor din acest an şi mizele care sunt în joc.

Îl avem pe Mihai Enache, omul de AUR pentru Bucureşti. Pe cine să voteze bucureştenii? Pe Burduja, care a furat banii de la Bancorex? Să voteze cu Dan Voiculescu, care a furat banii securităţii prin Crescent?

ADVERTISEMENT

Să voteze PUSL, care foloseşte bâta politică televizată ca să influenţeze electoratul? Nu! Este timpul pentru o nouă clasă politică”, a declarat Simion la un eveniment de lansare a campaniei oficiale pentru alegerile din 9 iunie.

”Un vot pentru debaronizarea satelor și orașelor”

În cadrul aceluiași eveniment, senatorul Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR, a transmis că votul din 9 iunie trebuie să vizeze „debaronizarea” satelor şi oraşelor.

„Nu este o banală alegere de primar sau de consiliu local, ci un vot pentru debaronizarea satelor şi oraşelor noastre, pentru ca mafiile locale să fie destructurate, nu este un obişnuit scrutin pentru funcţia de preşedinte de consiliu judeţean, ci un vot pentru tăierea unei importante surse de putere a găştilor de pradă care au capturat statul român, nu este doar o alegere de deputaţi în Parlamentul European, ci un vot care să dea o şansă României în UE şi o şansă Europei să fie mai bună (…).

Vrem o Românie prosperă, suverană, în pace, care cultivă viaţa, într-o Uniune Europeană de naţiuni suverane care preţuiesc viaţa, care respectă tradiţia şi urmăresc pacea prin bunăstare”, a punctat Claudiu Târziu.

ADVERTISEMENT