ADVERTISEMENT
News

George Simion cere suspendarea lui Klaus Iohannis. Liderul AUR vrea și alegeri anticipate

Autor: Flaviu Popa | 18.02.2021 | 22:18
George Simion cere suspendarea lui Klaus Iohannis. Liderul AUR vrea și alegeri anticipate
Klaus Iohannis, ironii la adresa AUR pe tema suspendării sale: ”E o poveste fumată”. Sursa foto: colaj Fanatik

George Simion crede că România trebuie să scape de urgență de președintele Klaus Iohannis și de Guvernul Cîțu.

ADVERTISEMENT

Simion e convins că poate găsi sprijin parlamentar pentru a declanșa alegeri anticipate, la fel cum poate obține inițierea suspendării președintelui Iohannis.

Liderul AUR a comentat și proiectul vaccinării obligatorii din România, pe care-l critică vehement.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis ar putea fi suspendat, crede George Simion

„S-a tot spus că vaccinarea nu va fi obligatorie, nu va fi condiționată. Așa cum i-am spus ministrului Vlad Voiculescu că una vorbim, alta fumăm. Nu prea a înțeles. Trebuia să-i spun tovarășe Voiculescu, pe principiul tovarășe Gheorghiu Dej, ce țigări fumăm, când a vorbit cu Tudor Arghezi.

Peste tot se vorbește despre acel pașaport de vaccinare. Vedem ce a decis guvernul din Cehia, o majoritate a anulat starea de alertă. Eu cred că se poate renunța la starea de alertă în România.

ADVERTISEMENT

Sunt vaccinat cu pachetul de bază, nu mă voi vaccina în acest moment cu vaccin coronavirus, lucrurile evoluează. Am putea să ne vaccinăm preferențial cu AstraZeneca, am 34 de ani, cu sănătatea stau bine. Apar noi medicamente și din Turcia și din Israel. Lăsăm lucrurile să se desfășoare, lăsăm lucrurile să se vaccineze pentru bolnavii cronici, pentru cei ce doresc acest lucru.

Sănătatea ține și pentru psihicul uman. Dacă asta își doresc, pentru a fi liniștiți, să se poată vaccina. Vedem că dozele AstraZeneca nu sunt tocmai recomandate peste 55 de ani. Ca să faci religie în școli îți trebuie acordul scris al părinților, dar încearcă să introducă în școală o educație pornografică, ceea ce nu e tocmai în regulă.

ADVERTISEMENT

Ne gândim că acest președinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniția suspendarea președintelui. Nu vedem altă soluție decât alegerile anticipate”, a transmis Simion.

Președintele Klaus Iohannis mai are, conform legii, 3 ani de mandat, după care nu va mai avea dreptul să candideze. Coaliția de guvernare PNL-USR este abia la început de drum, însă mulți analiști politici le dau șanse minime de conviețuire pe termen lung. Contrele dintre premierul Florin Cîțu și ministrul Vlad Voiculescu sunt un prim exemplu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!