Life

George Simion cere sute de kilograme de ardei și ceapă pentru nuntă. Cum arată ”lista de cumpărături” a liderului AUR

George Simion își dorește, pentru nunta din 27 august, cantități uriașe de legume, semn că pune la cale un adevărat festin culinar pentru invitații săi de la Măciuca.
20.08.2022 | 17:40
George Simion cere sute de kilograme de ardei si ceapa pentru nunta Cum arata lista de cumparaturi a liderului AUR
George Simion cere sute de kilograme de ardei și ceapă pentru nuntă, dar legumele trebuie să fie, obligatoriu, românești / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion pare că vrea să pună la cale o nuntă de poveste alături de aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu. Doar că, evenimentul din 27 august la care a invitat zeci de mii de oameni, are nevoie și de mâncare pe măsură, în caz contrat Făt-Frumosul riscând să se transforme, pentru mulțime, într-un… zmeu.

George Simion vrea sute de kilograme de legume! Obligatoriu, românești

Liderul AUR, George Simion, nu se dezminte nici când vine vorba de mâncare. Naționalist din fire, George Simion, care a impus la nunta lui purtarea de ie în dauna clasicului costum de nuntă, cere și ca legumele pentru nuntă să fie românești.

ADVERTISEMENT

Evident, sperând că cineva îi va și dona tot ceea ce are nevoie pentru mâncarea de legume, George Simion a făcut public și necesarul. ”Vreau ca legumele de la nunta mea să fie din România! Recomandați-mi producători români.

Îmi trebuie: 300 kg ardei gras roșu, 300 kg ardei gras verde, 300 kg ardei gras galben, ciuperci champinions mici 250 kg, dovlecel 200 kg, 200 kg ceapa roșie, 250 kg ceapa galbenă, pătrunjel 50 kg, mărar 30 kg, roșii 100 kg,  morcovi 250 kg”, a scris George Simion.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, la nunta lui George Simion mâncarea de la mesele nuntașilor, în cea mai mare parte, este donată de cei care au vrut să îl ajute pe liderul AUR.

”Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

ADVERTISEMENT

George Simion a rezolvat cu mămăliga, brânza și grătarele

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, ne-a precizat unul dintre organizatori.

Liderul AUR poare să fi rezolvat, până acum, chestiunile legate de grătare și de mămăliguța cu brânză. Brânza, așa cum precizat Gigi Becali, va fi donată de latifundiar. Asta în cazul în care relația dintre Becali și liderul AUR nu va fi compromisă total până la nunta din 27 august de la Măciuca, cei doi având, acum, de lămuri niște declarații făcute de George Simion despre Steaua.

ADVERTISEMENT

”Da, îi voi da 2 tone de brânză lui George Simion. O să i se ducă acolo. I-am zis: ”Bă, eu la nuntă nu vin!”. Că nu merg la nunți… Și i-am zis că are mulți oameni acolo, eu îi dau brânza pentru nuntă. Ca să îl ajut pe el. Brânza e de la oaie, de la Sibiu, de acolo am luat-o, de la ciobanii de acolo”, ne-a dezvăluit Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

George Simion, nuntă ca o serbare câmpenească cu influențe moderne

”Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion, indicând data evenimentul ca fiind 27 august, iar locul ales este comuna Măciuca din Vâlcea.

Evenimentul, la care deja și-au anunțat participarea în jur de 15.000 de oameni, este însă organizat în stilul UNTOLD, la nuntă fiecare invitat urmând să aibă câte o brățară de acces. ”La fața locului, pe câmpul respectiv, e și un perimetru de siguranță, mai ales că la 10.000 de oameni nu e petrecerea de acasă, e un eveniment public.

Vor fi respectate toate obligațiile legale, cu Jandarmerie, Pompieri, toalete, Ambulante, tot… Am luat și decizia să se facă accesul cu niște brățări, 3 tipuri de brățări, pentru invitați, organizatori și personalul tehnic.

Brățările pentru 15.000 de invitați s-au trimis în țară la sediile AUR din rațiuni de eficiență, să nu stea lumea la fața locului să le ia, ci fiecare să meargă la sediul zonal și să o ia”, ne spunea consilierul lui George Simion.