News

George Simion, cununat de ÎPS Teodosie. Liderul AUR așteaptă mii de oameni la nunta sa de la Măciuca

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, îi vor cununa religios pe George Simion. Nunta va avea peste 10.000 de invitați.
24.08.2022 | 19:25
George Simion cununat de IPS Teodosie Liderul AUR asteapta mii de oameni la nunta sa de la Maciuca
George Simion va fi cununat de ÎPS Teodosie. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nunta liderului AUR cu Ilinca Munteanu este evenimentul anului pentru votanții AUR și mii de oameni sunt așteptați în comuna Măciuca din județul Vâlcea. Invitații vor avea nevoie de o brățară, în timp ce paza va fi asigurată de jandarmi.

George Simion va fi cununat de ÎPS Teodosie

În ziua nunții sunt șanse mari ca circulația pe anumite drumuri din comună să fie restricționată, potrivit Primăriei Măciuca. Stiripesurse scrie că la nunta lui George Simion cu Ilinca (24 de ani) vor participa aproximativ 11.000 de oameni.

ADVERTISEMENT

“Sper să avem copii sănătoși, asta e tot ce ce contează”, a transmis Simion, conform sursei citate. Nunta lui George Simion, comparată de unii cu nunta liderului legionar Zelea Codreanu, vrea să fie un eveniment câmpenesc, unde toți votanții AUR să participe.

Simion a negat cu vehemență aceste comparații, într-un comentariu pe Facebook. ”Tupeul unor așa ziși jurnaliști de a însăila povesti prin care să fim portretizati extremiști depășește orice imaginație: orice spui e răstălmăcit iar titlurile lor sunt partidul extremist AUR”, a scris Simion.

ADVERTISEMENT

Nunta ar putea fi o mare bătaie de cap pentru Simion, dacă oamenii vor veni cu ”dar în plic”, deși liderul AUR le-a cerut să nu o facă. Consilierul de imagine al politicianului, George Orbean, nu se așteaptă la costuri mari pentru această nuntă, pentru că totul va fi extrem de simplist.

”Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească.

ADVERTISEMENT

Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a explicat Orbean.

Cu toate acestea, organizarea evenimentului nu va fi deloc simplă pentru Simion, care are nevoie de o echipă profesionistă de organizatori, după modelul unui festival de top. Mai mult, veniturile pentru un ”festival” sunt impozitate diferit față de o ”organizare de nunți”.

ADVERTISEMENT

Concret, nuntașii au dreptul să încaseze cash, dar și să plătească, sume într-un plafon de 10.000 de lei pe zi. În cazul în care firma organizatoare are o cerere preaprobată de ANAF, Simion va putea să plătească mai mult cu bani lichizi.

ADVERTISEMENT