ADVERTISEMENT
News

George Simion, delir în direct la RTV: “USR sunt niște naziști”

Autor: Rareș Mușătoiu | 15.04.2021 | 22:19
George Simion, delir în direct la RTV:
George Simion, delir în direct la RTV: "USR sunt niște naziști" foto: hepta.ro

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a fost autorul unui delir în direct la România TV, în cadrul emisiunii moderată de Victor Ciutacu, declarând că: “eu i-aș compara pe cei de la USR cu niște naziști, refuză dialogul”.

ADVERTISEMENT

Liderul AUR a avut zilele trecut un dialog cu Emanuel Ungureanu, deputat USR, în timpul căruia a spus despre partidul care face parte din coaliția de guvernare că este unul format din extremiști.

Miercuri, Simion a declarat că după demiterea lui Vlad Voiculescu va urma și Florin Cîțu să își piardă funcția de prim-ministru.

ADVERTISEMENT

George Simion, delir total în direct la RTV: “Aș compara USR cu un partid de naziști”

“Ne batem pentru români, nu putem să așteptăm până în 2024, nu l-am văzut niciodată pe Klaus Iohannis pe nicăieri, decât la ski.

Să se facă un sondaj pe bune și să vedem dacă românii îl mai vor pe domnul președinte la Cotroceni. S-a implicat în alegeri și a obținut cam 25%, deci 75% dintre români nu îl mai vor.

ADVERTISEMENT

Eu i-aș compara pe cei de la USR cu niște naziști, ei refuză dialogul, au zis oameni noi în funcții publice, dar au venit cu domnul Cioloș. Refuză dialogul și vin pe niște poziții cumva superioare, nu sunt cu nimic superiori domnii de la USR și s-a văzut asta.

Nu fac altceva decât să le răspund cu aceeași monedă: ne-au făcut extremiști pentru că suntem aproape de credința și națiunea română, nu ținem cu globaliștii și forțele străine, așa cum fac ei.

ADVERTISEMENT

Trăim aproape într-o dictatură și asta nu e normal. S-au dat bani pentru izolete, măști, spitale modulare și toate nu sunt folosite și toate spitalele de stat sunt închise, iar românii nu mai au altă soluție decât să apeleze la clinicile private”, a declarat George Simion la RTV.

Co-președintele AUR: “Toată clasa politică trebuie să plece, în frunte cu Klaus Iohannis”

“Trebuie ca toată clasa politică să plece, bine ar fi să se ajungă la alegeri anticipate, dar nu văd cum s-ar întâmpla asta. Bine ar fi să se ajungă la o suependare a președintelui Iohannis și asta ar fi fezabil, deoarece a vrut guvernul lui și a condus la dezastrul în care ne aflăm. 

ADVERTISEMENT

E complicat cu anticipatele, eu intuiesc că este mai ușor cu suspendarea domnului Iohannis. Nu am avut parte de alegeri anticipate în acești ani de așa-zisă democrație, de fapt de jaf național.

Știu că e incomod să îl contești pe Klaus Iohannis când a dus la tăcere toate partidele, dar de asta am apărut noi, AUR, să îi contestăm pe cei care nu puteau fi contestați.

ADVERTISEMENT

Scârțâie lucrurile în această coaliție, nu vom cădea niciodată la pace cu partidele sistemului. Din ce în ce mai mulți români află de AUR și tot mai mulți ne susțin, pentru că suntem singura forță politică care spune că aceste măsuri au fost aberante, au dus mai degrabă la noi infectări.

Tot regimul Iohannis trebuie să plece, suntem destul de încăpățânați. Cu o seară înainte să fie demis Vlad Voiculescu eram în fața Ministerului și protestam, am protestat două luni și am obținut acest lucru pentru români”, a adăugat liderul AUR.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!