ADVERTISEMENT
News

George Simion, despre PNRR: “Nu o să primim nici două miliarde”

Autor: Rareș Mușătoiu | 26.04.2021 | 21:53
George Simion, despre PNRR:
George Simion, despre PNRR: "Nu o să primim nici două miliarde" foto: hepta.ro

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a analizat luni, la Digi24, Planul de Redresare și Reziliență Națională, declarând: “din cele 80 de miliarde anunțate inițial, de fapt sunt vreo 28 de miliarde și nu o să primim nici două”.

ADVERTISEMENT

Barna a explicat astăzi ce se întâmplă cu finanțările cerute de către guvernul României prin PNRR, pentru sistemul de irigații.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, George Simion a fost autorul unui delir în direct la TV, acuzându-i pe USR că sunt naziști.

George Simion, despre Planul de Redresare și Reziliență Națională: “Nu o să primim nici măcar două miliarde”

“A fi român, a fi patriot și a fi în afara sistemului nu este o crimă. Noi mergem pe calea noastră, rugăm toți oamenii de bună credință să se implice în proiectul Alianței pentru Unirea Românilor. Noi suntem creștin-ortodocși, cea mai mare parte dintre noi, dar unii aparțin și altor culte.

ADVERTISEMENT

Împărtășim dragostea, suntem în Săptămâna Mare, trebuie să vorbim mai mult despre ce ne unește. Toți românii care ne-au susținut sunt catalogați într-o manieră rasistă drept “hauriști”.

Nu putem vorbi de o alianță cu PSD-ul cât este în trena președintelui Iohannis, vedem că acest sistem totalitar funcționează și în România și în Austria. Ne-am definit doctrinar destul de clar, suntem conservatori, creștini, nu putem fi toți ca PSD și PNL.

Dacă regimul Iohannis e văzut atât de bine în Europa, de ce primim doar 28 de miliarde? Nu se vor da bani pentru muzee și autostrăzi, avem specialiști, avem soluții, România poate deveni o sursă de hrană bio.

ADVERTISEMENT

Noi nu mai producem nimic, vine iar valul de muncitori pe care îi trimitem în Germania la munci agricole, nu am regândit activitatea economică, nu am regândit modalitatea în care este construit sistemul energetic.

Nimeni nu ascultă problemele, ei nu au niciun proiect de țară și vor să își mențină doar funcțiile, de aceea inamicul numărul unu este AUR.

ADVERTISEMENT

Noi am venit cu soluțiile pentru pădurile României, pentru deșeuri. Nu o să primim nici două miliarde măcar. De ce e domnul Cioloș grup de șef parlamentar dacă nu poate să facă o strategie pentru România?”, a declarat George Simion la TVR1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!