News

George Simion, despre protestele anti-restricții: “Criza economică va fi mai gravă decât criza sanitară”

George Simion, co-președinte AUR, a vorbit luni la Antena 3 despre protestele din Capitală împotriva restricțiilor, declarând: "criza economică va mai grava decât cea economică".
04.10.2021 | 21:50
George Simion despre protestele antirestrictii Criza economica va fi mai grava decat criza sanitara
ADVERTISEMENT

Aproximativ 12.000 de persoane au participat weekendul trecut la un protest în Capitală împotriva restricțiilor impuse de autorități și implementarea certificatului verde.

Simion a depus zilele trecute un proiect de lege prin care dorește să fie abrogată starea de alertă în România, el și membrii partidului său fiind cei mai duri critici la adresa restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

George Simion, despre protestele împotriva restricțiilor: “Criza economică cea care va veni va fi mai gravă decât cea sanitară”

Liderul AUR a vorbit despre protestele împotriva restricțiilor care au avut loc weekendul trecut în Capitală, fiind mai mult de 10.000 de persoane prezente.

“Sunt protestele anti-sistem, sunt protestele împotriva unei clase politice care a dezamăgit, sunt proteste împotriva unor restricții aberante, sunt proteste pentru normalitate.

ADVERTISEMENT

Au venit până și minerii care de lângă Deva, România nu mai produce, se împrumută din ce în ce mai mult și nu vedem niciun fel de coerență. Vedem un stat eșuat așa cum l-a prezentat președintele României, unul care primește degeaba un salariu imens de șapte ani de zile.

Acum că unii dintre protestatari nu vor să se vaccineze, suntem de acord cu ei în vederea în care vaccinarea nu ar trebui să fie obligatorie.

ADVERTISEMENT

Au venit cei din Horeca alături de noi, au venit părinți care s-au săturat să suporte școala online, au venit mineri, au venit sindicaliști din CFR, sunt multe focare de nemulțumire în România și restricțiile au pus capac.

Criza economică cea care va veni va fi mult mai gravă decât criza sanitară. Înțelegem în ce vremuri trăim, dar trebuie și președintele să înțeleagă ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor, noi dorim să rezolvăm criza sanitară prin unire, prin încredere în autoritate, românii nu se mai simt reprezentanți de acești oameni.

Soluțiile pragmatice sunt: acele șase spitale modulare care s-au construit nu se folosesc, haideți să degrevăm spitalele și să putem trata bolnavii cronici, haideți să creștem imunitatea românilor.

Îl avem pe medicul Dan Nicolau, un medic reputat, a venit în București pentru a da soluții și avem mult mai multe nume, nu doar în Sănătate”, a declarat George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, la Antena 3.

ADVERTISEMENT