News

George Simion, despre românii care nu vor să se vaccineze: “Să îi lăsăm să umble liberi”

31.03.2021 | 20:56
George Simion despre romanii care nu vor sa se vaccineze Sa ii lasam sa umble liberi
ADVERTISEMENT

George Simon, co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor, a făcut o declarație, miercuri, la Antena 3, spunând despre românii care nu doresc să se vaccineze că: “ar trebui să fie lăsați să umble liberi, la fel ca cei care se vaccinează”.

Simion și partidul AUR se numără printre organizatorii unor proteste împotriva restricțiilor desfășurate în mai multe orașe din țară, în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei săptămâni, co-președintele AUR a făcut o declarație politică suprinzătoare spunând că îi va aduce pe cei din USR în fața tribunalului, acuzându-i de extremism.

George Simion, anunț despre românii care nu se vaccinează: “Ar trebui să fie lăsăți să umble liberi”

“De un an de zile suntem ținuți în teroare, viruși, ATI, moarte. Sunt două categorii de oameni, cei care nu vor să se vaccineze, dar sunt obligați de la muncă și cei care își doresc să se vaccineze, dar deocamdată nu prea pot, că sunt pilele unora care trebuie să se vaccineze în fața lor.

ADVERTISEMENT

Noi nu suntem împotriva vaccinării, ci împotriva obligativității vaccinării. Trebuie să avem grijă și de drepturile celor care nu vor să se vaccineze.

Cei 70% care declară că vor să se vaccineze, dacă o vor face, nu vor mai avea probleme. Să îi lăsăm să se vaccineze și să umble liberi și pe cei care nu se vaccinează, la fel, să își asume riscurile dacă asta este decizia lor. În spațiile deschise, oamenii trebuie să decidă ei dacă vor să poarte măști, să o facă, dacă nu, nu.

ADVERTISEMENT

 Trebuie să fim mereu alături de români. Acest guvern ne sfidează și ne deranjează cel mai mult că nu comunică și nu ne explică, de ce e mai bine să închidem magazinele la ora 18.00 și nu la ora 22.00.

Noi ne dorim dialog. Astăzi i-am invitat pe guvernanți să discute cu protestarii, să explice. Pentru ce sunt plătiți acești oameni dacă nu ne explică? Nu sunt stăpânii noștri, nu i-am delegat să ne ia drepturile și libertățile.

ADVERTISEMENT

Vlad Voiculescu ne-a promis că va exista un plan prin care să modernizeze spitalele și să facă lucruri prin care să nu se mai repete acele tragedii. Nu a făcut nimic și a demonstrat și că nu va face, ar trebui schimbat.

Domnul Arafat are mari probleme, este într-un moment în care nu mai poți să ajungi la el. Nu a ajuns stăpân peste viețile noastre, trebuie să ținem cont că există și sănătate mintală, trebuie să avem grijă și de ea”, a declarat George Simion la Antena 3.

Simion, despre Ministrul Sănătății: “Noi avem un nume pregătit pentru minister, un specialist, cel mai bun în domeniul lui”

“Dacă s-ar face un guvern din specialiști, să știți că noi avem un nume, dar din cauza faptului că AUR e atât de ponegrit în spațiul public, nu aș vrea să îi fac rău.

Este un medic ortodoped, cel mai bun în domeniul lui. În momentul de față avem o gașcă de fripturiști și fiecare are arondat ce trebuie să se facă din banii românilor. 

Conservatorii polonezi, membri ai conservatorilor europeni sunt la guvernare, luptă pentru țara lor, acolo trebuie să fim și noi”, a adăugat co-președintele AUR.

 

ADVERTISEMENT