Alegeri 2024

George Simion îl vrea pe Trump la Casa Albă. ”Poate opri și războiul din Ucraina și ce se întâmplă în Orientul Mijlociu”

Președintele AUR și-a reafirmat susținerea pentru Donald Trump. George Simion este convins că fostul președinte republican poate opri conflictele din Gaza și Ucraina
16.05.2024 | 17:07
George Simion il vrea pe Trump la Casa Alba Poate opri si razboiul din Ucraina si ce se intampla in Orientul Mijlociu
George Simion, un susținător al lui Donald Trump Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion a condamnat violențele din Gaza și a cerut implicarea Națiunilor Unite și a aliaților internaționali pentru a opri moartea civililor.

George Simion îl vrea pe Trump la Casa Albă

Liderul AUR se declară convins că Donald Trump este cel care poate opri conflictul din Gaza, dar și pe cel din Ucraina și că, dacă va câștiga alegerile prezidențiale din SUA, va contribui la stabilizarea situației globale.

ADVERTISEMENT

„Zeci de mii de oameni suferă din cauza atacurilor. Ce se întâmplă acum, omorând civili, trebuie oprit. Aș vrea ca Națiunile Unite și partenerii noștri, care au un cuvânt de spus, să oprească moartea civililor în Gaza.

Trump cred că poate opri și războiul din Ucraina și ce se întâmplă în Orientul Mijlociu. Are o relație bună cu Netanyahu, în timp ce Biden nu are nicio influență asupra lui.

ADVERTISEMENT

Nu există om perfect. Omul perfect a fost Iisus Hristos și Dumnezeu în același timp. Trump e un om cu foarte multe greșeli, dar îl preferăm oricând. Și preferăm republicanii față de democrați”, a declarat George Simion la Gândul.

Șeful AUR a criticat ideologia LGBT și pe birocrații din Bruxelles și a reamintit campaniile susținute de AUR, inclusiv referendumul din 2018 pentru „familia tradițională între un bărbat și o femeie”.

ADVERTISEMENT

„Noi am militat în 2018 pentru căsătoria între un bărbat și o femeie. Participăm acum activ la alt referendum pentru plățile în numerar și pentru familia tradițională. Ăștia suntem noi, asta vrem”, a concluzionat el.

Miercuri, Simion a declarat că referendumul din 2018 a fost sabotat de toată clasa politică și i-a criticat pe liderii coaliției de guvernare, care, acum în campanie, „stau cu valorile tradiționale în gură”.

ADVERTISEMENT

„Azi sărbătorim Ziua Familiei! Ocazia perfectă să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la ‘tradiționalii’ de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis.

Azi, când Ciucă, Ciolacu și restul stau cu ‘valorile tradiționale’ în gură în scop electoral, nu uitați ce-au făcut în 2018, atunci când puteau să demonstreze, cu fapte, că iubesc familia și valorile creștine: NIMIC”, a scris Simion pe Facebook.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un...
EXCLUSIV Caracatița gunoaielor reciclate fictiv. Afaceriști mână-n mână cu autoritățile statului la un depozit de deșeuri
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp...
Staţiunea din România care încă de pe vremea romanilor este leac pentru corp şi suflet pentru turişti: "E magic!"
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac....
Ce s-a aflat despre singura femeie care i-a fost soție lui Ion Țiriac. Căsnicia cu miliardarul român a rezistat doar doi ani!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
DOLIU la HOLLYWOOD! A fost ÎMPUȘCAT MORTAL
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal...
A murit Ștefan Birtalan, campion mondial cu România de două ori la handbal masculin. A fost cel mai bun handbalist din lume în trecut
Armată obligatorie, și în România! „Este o necesitate”
Armată obligatorie, și în România! „Este o necesitate”
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Doliu cutremurător în România! A murit luni dimineață, la ora 6.00!
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu....
Cine sunt patronii care primesc contracte de la primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu. Sponsori ai PSD, apropiați ai lui Sorin Oprescu și denunțătorul vicepreședintelui PNL Iulian Dumitrescu
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”