News

George Simion își ține promisiunea. Ce a făcut liderul AUR cu salariul primit

15.02.2021 | 19:57
George Simion isi tine promisiunea Ce a facut liderul AUR cu salariul primit
ADVERTISEMENT

Liderul AUR, George Simion își respectă promisiunile. Parlamentarul a anunțat că și-a donat salariul de luna aceasta către două cauze.

George Simion a promis în Ajunul Crăciunului că o să facă acest lucru pe toată perioada de patru ani a mandatului din Parlamentul României. El a spus că banii vor merge către cauze civice sau speciale.

ADVERTISEMENT

Printr-o postare distribuită în ziua de luni, liderul Alianței pentru Unirea Românilor a anunțat că salariul din luna aceasta o să fie împărțit între tratamentul lui Bodnar Daniel și procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei. Reacția celor care au văzut mesajul transmis de Simion nu a fost cea așteptată.

George Simion își ține promisiunea. Ce a făcut liderul AUR cu salariul primit

„Donez salariul! Așa cum am promis, lună de lună. Luna aceasta către Bucovina, 9.000 lei vor merge către tratamentul lui Bodnar Daniel și 2.350 lei către procesele de judecată pentru școlile din nordul Bucovinei”, a scris pe Facebook George Simion.

ADVERTISEMENT

Postarea a ajuns virală în scurt timp. Mai bine de 20.000 de oameni au reacționat. Și mesajele pe care le-a primit liderul AUR au fost multe, peste 5.000.

Totuși, nu toate reacțiile au fost pozitive. Internauții sunt supărați pentru eliminarea Dianei Șoșoacă din formațiunea politică respectivă, lucru pe care nu au ezitat să i-l facă cunoscut: „o mare dezamăgire! Ați îndepărtat-o pe doamna Șoșoacă! Restul vine de la sine, sunteți o apă și un pămănt. Credeam că sunteți o echipă, dar m-am înșelat”.

ADVERTISEMENT

„Dacă te unești cu Diana, deveniți cei mai puternici. Dacă continui cu ai tăi, luați-vă adio de la încrederea oamenilor”, au fost unele dintre reacțiile oamenilor.

George Simion a anunțat încă din luna decembrie că o să-și doneze salariul, tot printr-o postare pe Facebook, dar a unui clip video: „ vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campanie electorală pentru că ar fi fost interpretat greşit (…)”.

ADVERTISEMENT

„Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ, prin acest clip video, că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună. Timp de 4 ani voi face acest lucru public în fiecare lună. Mi-au spus că nu putem face multe lucruri aici din Parlament, că nu avem forţa necesară. Eu cred mult în puterea exemplului. Eu cred mult în voi şi în capacitatea noastră de a ne mobiliza şi tocmai de aceea acesta este un exemplu pe care vreau să îl dau”, a explicat politicianul pe 24 decembrie.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”