News

Motivul pentru care George Simion a fost părăsit de iubită. ”Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă!”

La doar 35 de ani, George Simion este un personaj aflat mereu în prim-planul vieții politice. Liderul AUR a dezvăluit motivul pentru care a fost părăsit de o fostă iubită, care nu i-a mai acceptat absențele repetate.
09.01.2022 | 12:15
Motivul pentru care George Simion a fost parasit de iubita Ea spera saraca sa mai stau pe acasa
George Simion, liderul AUR, a dezvăluit motivul pentru care a fost părăsit la un moment dat de iubita lui
ADVERTISEMENT

Născut pe 21 septembrie 1986, în Focșani (județul Vrancea), George Simion a studiat la Colegiul Gheorghe Lazăr din București, apoi a intrat la Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității București. În intervalul 2008-2010 a urmat cursurile pentru masterat la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu specializarea ”Crimele comunismului”.

În 2006, când avea doar 20 de ani, s-a implicat în prima acțiune civică, organizând în București un protest pentru susținerea elevilor români de la liceul ”Gheorghe Asachi” din Chișinău.

ADVERTISEMENT

George Simion s-a implicat în acțiuni civice de la vârsta de 20 de ani

Ulterior, George Simion a luat parte la mai multe proteste și demonstrații în care susținea cetățenii Republicii Moldova și drepturile acestora, însă activitățile respective i-au adus interdicția de a mai intra până în 2023 în țara vecină.

După ce a candidat fără succes, ca independent, pentru un loc de europarlamentar, în 2019, a reușit să intre în Parlamentul României ca deputat, fiind în prezent liderul grupului AUR din Camera Deputaților.

ADVERTISEMENT

George Simion a scris și câteva cărți, ultima fiind publicată în 2019 sub titlul ”Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Basescu si Ion Iliescu”. Volumul adună mai multe păreri ale autorului despre lumea politică autohtonă și despre contactul lui Simion cu șefii partidelor.

”Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele!”

Într-un reportaj realizat de libertatea.ro, George Simion a dezvăluit recent și motivele care au dus la despărțirea de o fostă iubită, care nu i-a mai suportat la un moment dat absențele de acasă, generate de activitatea sa civică.

ADVERTISEMENT

”E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a afirmat George Simion pentru sursa citată.

”Ambii părinți sunt economiști, ne-au crescut în București, mama este din Vrancea, tata este din Ialomița. Ai mei s-au cunoscut când făceau ASE-ul în București”, a dezvăluit politicianul într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

Ce spune George Simion despre părinți și depre bunici

”Tata s-a pensionat pe caz de boală, a lucrat la BRD și când au venit francezii n-a mai corespuns criteriului de vârstă. Fac parte dintr-o familie normală, cum sunt alte sute de mii de familii din România”, a completat politicianul de 35 de ani.

”Bunica m-a dus de mânuță la biserică, m-a învățat să-mi iubesc țara, să-mi iubesc neamul.. O femeie de la țară cu 4 clase, căreia îi plăcea foarte mult să citească. Bunicul avea 7 clase și îți punea niște întrebări de matematică cu care te închidea. De asta eu am și fost olimpic la matematică. Niște oameni de la care am învățat să fiu un bun român!”, și-a încheiat dezvăluirile despre familie liderul AUR.

 

 

ADVERTISEMENT