Alegeri 2024

George Simion, la lansarea candidaților AUR în județul Constanța. Mohammad Murad, la Consiliul Județean

George Simion, liderul AUR, îl vede pe Mohammad Murad la președinția Consiliului Județean Constanța. „A ridicat din bube, mucegaiuri şi noroaie un simbol al turismului”
15.05.2024 | 23:48
George Simion la lansarea candidatilor AUR in judetul Constanta Mohammad Murad la Consiliul Judetean
Liderul AUR a participat la lansarea candidaților în județul Constanța / Foto: captură, Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion, președintele AUR, a fost prezent, miercuri seara, la lasarea candidaților partidului în județul Constanța. La președinția Consiliului Județean candidează omul de afaceri Mohammad Murad iar la Primăria Costanța Sorin Ovidiu Cupșa.

Simion: „Cupşa a încurcat blaturile politice de aici din Constanţa”

George Simion, președintele AUR, a participat, miercuri, la lansarea candidaților formațiunii politice în județul Constanța. La președinția Consiliului Județean candidează omul de afaceri Mohammad Murad iar la Primăria Costanța Sorin Ovidiu Cupșa.

ADVERTISEMENT

George Simion a spus că Ovidiu Cupșa este un om care „a încurcat blaturile politice” din Constanța și un candidat care se poate lupta pentru constănțeni și care poate să-i reprezinte.

„Un om care se poate lupta pentru constănţeni, pentru antreprenorii de aici şi care n-o să vină să le pună taraba-n cap sau n-o să vină să le închidă magazinele. Este un om care a fost înlăturat de mafia politică locală (… ). Ovidiu Cupşa a încurcat blaturile politice de aici din Constanţa şi sunt tare bucuros că pot oferi unor astfel de oameni o platformă politică pe care să candideze şi care să îi reprezinte pe cetăţeni”, a spus George Simion.

ADVERTISEMENT

Turismul pe litoral, ridicat „din bube, mucegaiuri și noroaie”

În privința lui Muhammad Murad, președintele AUR a spus că este singurul candidat cunoscut pentru președinția Consiliului Județean Constanța, care a „ridicat din bube, mucegaiuri și noroaie” turismul pe litoral.

„Şi la fel de bucuros sunt că nu cunosc niciun alt candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean decât pe candidatul AUR, domnul Mohammad Murad. Omul acesta a ridicat din bube, mucegaiuri şi noroaie un simbol şi o bijuterie a turismului românesc în Neptun Olimp. (…) E un om care poate da înapoi României strălucirea pierdută şi poate da înapoi constănţenilor şi tuturor românilor litoralul lor.

ADVERTISEMENT

Nu este normal ca sezonul pe litoral să dureze două luni. Trebuie creativitate, trebuie multă energie, trebuie idei ca să aduci bani la Constanţa şi în toate staţiunile timp de 5 – 6 luni pe an. Vrem să oferim în această campanie speranţă românilor, speranţă constănţenilor, de aceea noi am l-am ales să ne reprezinte şi să ofere un viitor Constanţei, litoralului şi României pe domnul Mohammad Murad”, a spus George Simion.

Murad critică sistemul de sănătate

În discursul său Mohammad Murat s-a referit la serviciile de sănătate din județ, spunând că aproape toți studenții la Medicină părăsesc Constanța, amintind că va face el un spital și-l va dona județului, dacă Consiliul Județean nu poate face unul.

ADVERTISEMENT

 “Nu e normal ca un oraş şi un judeţ care are peste 700.000 – 800.000 de locuitori, care primeşte anual peste două milioane de turişti, să nu fie în stare să schimbe condiţiile care au fost în anii ’90. În Constanţa, din zece studenţi la Medicină care termină facultatea pleacă nouă.

Chiar Târgovişte a făcut un spital şi Constanţa să nu fie în stare să facă nici un pas? Ne arată acum, că sunt alegerile, cât de frumos arată noul spital de pediatrie, dar sper să se facă şi dacă nu face Consiliul ăsta spitalul, vom oferi şi vă garantez că în maxim doi ani de zile o să îl fac şi îl donez judeţului Constanţa”, a spus Murad.

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un elicopter în care s-ar fi aflat președintele Iranului, Ebrahim Raisi, implicat într-o...
Un elicopter în care s-ar fi aflat președintele Iranului, Ebrahim Raisi, implicat într-o "aterizare dificilă" la granița cu Azerbaidjan
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu...
Scandal cu protecția copilului la poarta Claudiei Pătrășcanu. Gabi Bădălău acuză că nu a fost lăsat să își vadă copiii
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”