Alegeri 2024

George Simion, la Parchetul General: ”Am venit pentru a-mi cere telefonul înapoi”

Liderul AUR s-a dus joi la Parchetul General. George Simion susține că are informații că va fi ridicat și de alte structuri ale Parchetului, precum DNA
20.06.2024 | 13:06
George Simion la Parchetul General Am venit pentru ami cere telefonul inapoi
George Simion a mers din nou la Parchetul General Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Liderul AUR a declarat că s-a prezentat la Parchetul General pentru a încerca să-și recupereze telefonul și pentru a cere clarificări la două săptămâni după ce „s-a aruncat mizerie asupra partidului”.

George Simion, la Parchetul General

George Simion a mai spus că în urmă cu două săptămâni a venit la aceeași instituție pentru a face denunțuri și nu a fost primit și acuză procurorii că distrug probe.

ADVERTISEMENT

„Am venit astăzi la Parchetul General pentru a cere clarificări, pentru a-mi cere telefonul înapoi şi pentru a mă scutura, efectiv, de mizeria aruncată cu trei zile înainte de alegerile din 9 iunie asupra noastră.

Au trecut două săptămâni, fix 14 zile din data în care colegii noştri au fost ridicaţi de pe stradă şi vouă vi s-a spus, pentru că nu este nimic oficial, că George Simion ar fi falsificat semnături nu pentru el, ci pentru alţii.

ADVERTISEMENT

Se distrug probe dacă asta îi interesează, semnăturile false de la alegeri. Eu am venit să fac denunţuri în urmă cu două săptămâni, aici, în faţa Parchetului, nu m-a primit nimeni, spunând că nu e program de registratură şi să trimit prin poştă.

Telefonul meu era la una din colege. Eu am date importante pe acel telefon, de două săptămâni iată că procurorii sunt la fel ca politicienii, sunt foarte leneşi, nu s-a făcut percheziţie informatică, dacă asta se urmărea, pe telefonul meu. Am venit să îmi cer telefonul şi să îmi cer dreptatea.

ADVERTISEMENT

Dacă eu sunt vinovat, să fiu audiat, să se spună, nu să se aştepte, probabil este un mandat de urmărire pe numele meu şi al colegilor şi suntem urmăriţi acum, încercând să se fabrice probe, nu cele din dosar sau ce mi s-a comunicat”, a susținut George Simion în fața jurnaliștilor.

”O vânătoare de vrăjitoare”

Liderul AUR a ținut morțiș să precizeze că nu se va lăsa intimidat și spune că este vorba de o vânătoare de vrăjitoare și că are informații că va fi ridicat și de alte structuri.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mă intimidez de lucrurile astea dar nici nu este normal, timp de nişte luni de zile, să fim privaţi de laptopuri, telefoane. Dacă vor să ne găsească cu ceva, poate am eu nişte idei.

De exemplu, dacă îi interesează semnăturile, ştiu, am cunoştinţă despre faptul că PNL-ul a ajutat cu semnături partidul REPER. O să fie distruse acele semnături.

Probabil vor să găsească altceva, am informaţii că mă vor ridica şi alte structuri ale Parchetului, de exemplu DNA-ul. Să mă ridice!

Eu nu am nimic ilegal săvârşit, mă pun la dispoziţia oricărui organ de anchetă, dar asta e mai mult legat de calitatea noastră de competitori electorali.

E o vânătoare de vrăjitoare şi nu am de gând să stau cu mâinile în sân şi să suport genul ăsta de presiuni”, a mai spus George Simion.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Cea mai proastă veste pentru șoferi. Îi va ustura la buzunar
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați