ADVERTISEMENT
News

George Simion, mesaj viral pe Facebook. Cum și-a surprins susținătorii

Autor: Flaviu Popa | 07.01.2021 | 13:03
George Simion, mesaj viral pe Facebook. Cum și-a surprins susținătorii
George Simion merge cu metroul la Parlament. Foto: Facebook

Liderul AUR George Simion și-a surprins susținătorii cu o postare pe Facebook prin care laudă mersul cu mijloacele de transport în comun din București.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Simion a explicat că preferă să meargă la Parlament cu metroul, fiind obișnuit din anii de liceu cu acest obicei.

Simion nu înțelege de ce politicienii nu folosesc mai des transportul în comun, un drum cu metroul fiind cea mai ușoară metodă de a ajunge la destinație.

George Simion merge la Parlament cu metroul

Parlamentarul AUR a dezvăluit că folosește metroul atunci când merge la lucru de la părinții săi, așa cum a făcut-o timp de 4 ani cât era în liceu.

ADVERTISEMENT

Bună dimineața, românilor!
Nu am înțeles niciodată de ce e un așa mare lucru că marii “demnitari” folosesc transportul în comun. Eu 4 ani de liceu am mers Dristor- lzvor cu metroul. Așa e cel mai scurt de ajuns și acum de la ai mei până la Parlament. O zi bună să avem!”, a transmis Simion pe Facebook.

George Simion merge cu metrolul la lucru
George Simion merge cu metrolul la lucru. Foto: Facebook

Dacă în România politicienii preferă să folosească mașini scumpe pentru a se deplasa, nu același lucru e valabil pentru Suedia. Nordicii nu oferă mașini de protocol politicienilor, astfel că aceștia sunt obligați să folosească mijloacele de transport în comun.

Conform publicației The Guardian, majoritatea parlamentarilor din Suedia ajung la lucru cu metroul sau cu autobuzul, lucru care nu s-ar întâmpla niciodată în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Eu sunt cel care-i plătește pe politicieni și nu văd niciun motiv pentru care să le ofer o viață de lux”, a declarat Joakim Holm, un cetățean suedez. Mai mult, când aceștia preferă să ia un taxi sunt aspru criticați de presă.

În România, președintele Klaus Iohannis alături de Ludovic Orban au circulat cu metroul când a fost inaugurată noua magistrală, doar pentru fotografii.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!