News

George Simion, prezență ciudată la o emisiune televizată. Cum a apărut liderul AUR în studio: ”Vi se pare că aici e cofetărie?”

Liderul AUR, George Simion, s-a remarcat din nou cu un gest cel puțin ciudat. Deputatul a apărut într-un studio de televiziune cu o înghețată în mână, spre stupoarea moderatorului.
29.06.2022 | 21:09
George Simion prezenta ciudata la o emisiune televizata Cum a aparut liderul AUR in studio Vi se pare ca aici e cofetarie
George Simion, apariție ciudată la o emisiune televizată. Liderul AUR a venit cu o înghețată în studio. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi B1TV
ADVERTISEMENT

Invitat miercuri, 29 iunie, la un talk-show politic de la un post de știri, George Simion s-a remarcat cu o nouă ieșire care a atras atenția.

George Simion, apariție ciudată la o emisiune televizată. Liderul AUR a venit cu o înghețată în studio

Într-o zi caniculară din Capitală, în care maximele au trecut de 35 – 36 de grade Celsius, liderul AUR, George Simion, a mâncat o înghețată. Dar nu oriunde, ci într-un studio de televiziune.

ADVERTISEMENT

Ediția din această zi a emisiunii ”Sub semnul întrebării” de pe B1 TV a oferit un moment mai puțin obișnuit.

Unul dintre invitații lui Robert Turcescu, deputatul George Simion, a venit cu o înghețată la cornet și a mâncat din ea minute întregi până a terminat-o.

ADVERTISEMENT

Președintele AUR nu a fost singur în platou. Alături de acesta a fost invitat și Mario de Mezzo, vicepreședintele PNL Sector 5, astfel că prezentatorul a avut cu cine să dialogheze până când deputatul și-a terminat de consumat înghețata.

Iată dialogul dintre moderator și liderul AUR:

Robert Turcescu: ”Nu știu ce să zic, o fi bine, o fi rău. Poți să oprești un invitat dacă vrea să mănânce înghețată în studioul emisiunii? Nu ai cum să îl oprești. Ce faceți, domnule Simion, cu înghetața în studioul emisiunii?”

ADVERTISEMENT

George Simion: ”Păi mănânc, mi-am luat o înghețată de jos, de pe Calea Victoriei…”

RT: ”Vi se pare că aici e cofetărie? E studio de televiziune”

GS: ”Păi e studio de televiziune, dar la ce putere avem, n-ați văzut și dumneavoastră…”

RT: ”Ce putere? Vă era cald?”

GS: ”Sarcina noastră în opoziție, cred că nici nu mai trebuie să vorbim…”

RT: ”Ah, doar mâncați înghețată”

GS: ”Da, pot să stau să ascult reprezentanții PNL cum vorbesc”

RT: ”Foarte bine (…). Bun, până își termină domnul George Simion înghețata, nu știu dacă se bufnească râsul sau nu, dar asta este… data viitoare veniți și cu o pizza dacă e nevoie…”

Care ar putea fi semnificația gestului lui George Simion

Președintele AUR nu a explicat clar ce semnifică gestul său de miercuri, cu înghețata. Cert este că el vine la o zi distanță după ce formațiunea condusă de Simion a anunţat că a strâns peste 2 milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

ADVERTISEMENT

E posibil ca gestul din platoul de televiziune să exprime puterea redusă pe care opoziția o are în acest moment în România.

”Un exercițiu civic, care arată rata de nefavorabilitate pentru actualul președinte și faptul că în Parlament nu există o opoziție la actualul președinte în afară de AUR.

Suntem singurul critic la adresa președintelui Iohannis, PSD-ul fiind un partid obedient”, a afirmat George Simion, la postul de știri, despre evenimentul de marți.

ADVERTISEMENT