News

George Simion, dat în judecată de Anca Cârcu după ce a numit-o ”prostituată”! Liderului AUR i se cer 150.000 de euro

George Simion, liderul AUR, este dat în judecată de Anca Cârcu după ce, în urma criticilor primite, a numit-o pe aceasta ”prostituată” într-o replică remisă FANATIK.
25.02.2022 | 17:26
George Simion dat in judecata de Anca Carcu dupa ce a numito prostituata Liderului AUR i se cer 150000 de euro
Anca Carcu a decis să îl de aîn judecată pe George Simion și să îi ceară daune morale însemnate Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Cârcu este decisă să își găsească dreptatea în fața magistraților, motiv pentru care a înaintat o cerere de chemare de judecată împotriva lui George Simion. Tot scandalul a pornit după ce tânăra om politic l-a criticat pe liderul AUR din postura de fost membru al partidului, iar George Simion, pentru FANATIK, i-a replicat numind-o ”prostituată”.

Anca Cârcu, la proces cu George Simion: ”Ne vedem la Tribunal, domnule deputat”

Anca Cârcu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a decis să îl dea în judecată pe George Simion după ce acesta a numit-o ”prostituată”, la fel cum a făcut-o, cu ani în urmă, și Corneliu Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT

”Și Vadim Tudor m-a calomniat, iar judecătorii l-au taxat dur. George Simion este cred, singurul lider de partid din ultimii 30 de ani care se coboară atât de jos, încât să jignească o femeie. El, neavând argumente la declarațiile mele, s-a mulțumit să arunce cu noroi. Eu am spus că el și AUR nu vor avea viitor în politica românească, fapt ce va fi dovedit în 2024, la alegeri”, ne-a spus Anca Cârcu.

Anca Cârcu recunoaște, pentru FANATIK, că a fost surprinsă de virulența reacției lui George Simion, cu atât mai mult cu cât observațiile pe care le-a făcut veneau din partea ei ca fost membru de partid și femeie.

ADVERTISEMENT

”George Simion e un bărbat care nu poate argumenta, doar jignește. Atât poate el. Eu sunt o feministă convinsă. Mă lupt pentru drepturile sexului frumos. Vreau ca ele să poată avea un cuvânt de spus, în politică, în societate, în afaceri.

Mai mult, Simion nu m-a jignit doar pe mine, ci pe toate femeile din România, în special pe cele care s-au implicat în viața politică. Domnule Simion, te informez pe această cale că te-am dat în judecată. Ne vedem la Tribunal, domnule deputat”, a mai spus Anca Cârcu.

ADVERTISEMENT

Anca Cârcu îi cere lui George Simion 150.000 de euro

Decisă să își găsească dreptatea în justiție, Anca Cârcu nu se mulțumește doar cu niște scuze de la liderul AUR. Cere bani, o sumă serioasă de la politician, 150.000 de euro.

”Solicit instanței constatarea încălcării demnității, onoarei şi reputaţiei subsemnatei prin afirmaţii calomnioase și denigratoare făcute în spațiul public de către Pârât și obligarea acestuia la plata sumei de 150.000 Euro, în echivalent Lei la cursul valutar de la data plății”, spune, în cererea de chemare în judecată, Anca Cârcu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, chiar dacă ar câștiga, banii respectivi i-ar folosi, susține Anca Cârcu, în intereseul altor femei și nu i-ar păstra pentru sine. ”Eu sunt mama unui băiețel minunat. Nu vrea ca acesta când va crește să citească aceste inepții despre mama sa. Banii pe care îi voi primi de la George Simion, vor ajunge la femeile care au nevoie de ei. La cele care nu sunt băgate în seamă de ei, de politicieni.

Anca Carcu ii cere daune serioase lui George Simion Foto: Fanatik

La mamele care nu-și pot crește copiii din cauza sărăciei sau că au rămas singure pentru că le-au părăsit tații copiilor. La tinerele care nu au minimul necesar pentru a păși în viață, acolo vor merge banii lui George Simion”, a spus, pentru FANATIK, Anca Cârcu.

Mai mult, Anca Cârcu, din postura de politician, îi adresează și o întrebare retorică liderului AUR: ”Da, domnule Simion, te întreb eu pe tine, ce ai făcut de când ești deputat pentru aceste femei? Ai inițiat vreo lege care să le protejeze de abuzuri? Nu! Ai făcut doar scandal”.

De la ce a pornit scandalul dintre Anca Cârcu și George Simion

Anca Cârcu, susținând că a făcut parte din AUR, a decis să vorbească despre George Simion într-un interviu acordat FANATIK. Iar printre altele, actuala președintă a Consulului Național al Partidului Regalist Român l-a criticat pe liderul AUR.

”Să vă spun cum văd eu acest AUR. În primul rând, sunt o gașcă de impostori ajunși în Parlament din cauza gafelor făcute de celelalte partide, de lipsa de orizont a românilor. La AUR, cuvântul de ordine este scandal! Nu au un proiect de țară, nu au o lege.

Nu au orizont. Șeful scandalagiilor auriști este liderul ultrașilor, George Simion. A spus omul ăsta ceva de la Tribuna Parlamentului, de când este acolo, plătit din bani publici, că, AUR, vrea să inițieze o lege prin care să aducă bunăstarea românilor?”, spunea Anca Cârcu.

Iar George Simion, într-o replică pe care a oferit-o FANATIK, a fost dur cu femeia care l-a criticat. ”Adeziunea trebuie aprobată, acestei Ancuța Cârcu nu i-a fost niciodată aprobată adeziunea, pentru că am căutat pe Google. Nu există femeia asta, nu a fost niciodată membru AUR.

Vă rog să înțelegeți, nu-mi puneți toate… femeile certate cu legea… Femeia asta a fost prostituată, din câte știu”, a declarat George Simion despre Anca Cârcu, pentru FANATIK.

Reporterii FANATIK au încercat, din nou, să îl contacteze pe liderul AUR, George Simion, dar acesta nu a răspuns la telefon, în ciuda eforturilor repetate.

ADVERTISEMENT