News

George Simion, pus la punct de un moderator Antena 3 în timp ce acuza un ministru din guvernul Cîțu. Ce s-a întâmplat

Co-președintele AUR, George Simion, a fost pus la punct joi de un moderator Antena 3 în timp ce prolifera acuze față de un ministru din actualul cabinet al prim-ministrului Florin Cîțu.
27.05.2021 | 20:52
George Simion pus la punct de un moderator Antena 3 in timp ce acuza un ministru din guvernul Citu Ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Miercuri, Simion a fost puternic contrazis de către Petre Roman în timpul unui dialog la România TV, fostul prim-ministru acuzându-l că vorbește “în doru lelii”.

Liderul AUR s-a făcut remarcat în timpul mai multor dialoguri în emisiuni televizate, în urmă cu mai bine de o lună având o controversă puternică cu Emanuel Ungureanu, deputat din partea USR-PLUS.

ADVERTISEMENT

George Simion, pus la punct de un moderator Antena 3 în timp ce acuza un ministru. Ce s-a întâmplat

George Simion: “Dacă avem o regiune formată din Sălaj, Satu Mare și Bihor, putem avea în continuare grupuri clientelare sau dacă avem județe, cum este acum, nu e nicio diferență.

Clicile nu țin cont de granițe și partide, aceste grupuri de interese sunt și când e PSD-ul și când e PDL-ul, acum PNL-ul la putere, asta vreau să îi transmit domnului Emil Boc.

ADVERTISEMENT

Este vorba de aceiași băieți deștepți. De exemplu, Virgil Popescu este Ministrul Energiei acum și a făcut bani din afaceri cu măștile.

E vorba de 30 de milioane din afaceri cu măști, ministrul a avut interes și în zona această în echipamente sanitare.”

ADVERTISEMENT

Răzvan Dumitrescu: “Lucrurile astea nu le pot verifica în timp real. Aveți dovezi care să suștină aceste afirmații?”

George Simion: “Le putem verifica acum”

Răzvan Dumitrescu: “Ce să le mai verificăm? Le-ați lansat deja, trebuie verificate în redacție înainte de către jurnalisți, nu se poate face asta în timp real.”

ADVERTISEMENT

George Simion: “Eu am făcut deja…”

Răzvan Dumitrescu: “Poate ați făcut, dar vă rog să ne abținem de la aceste lucruri care nu pot fi verificate de moderator în timp real. Dacă ați făcut, postați pe Facebook, foarte bine.”

Simion: “Starea de alertă va fi declarată neconstituțională”

“Starea de alertă trebuia declarată neconstituțională, s-a făcut o plângere, din păcate s-a amânat pronunțarea deciziei la Curtea Constituțională pentru 8 iunie.

În sfârșit s-a contestat starea de alertă la CCR. Am trăit în minciună în ultimii ani, ni s-a furat libertatea și ne vom lupta pentru ea până la capăt, fiind un pilon fundamental pentru AUR.

Eu cred că nu vom mai avea stare de alertă după 8 iunie, am încredere că aceasta va fi decizia. Nu mi-este dragă doamna Renate Weber, dar a luptat pentru drepturile și libertățile cetățenilor”, a adăugat co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

ADVERTISEMENT