News

George Simion, scandal la sediul Digi24. Liderul AUR a vrut să intre în clădirea televiziunii. A fost chemată Poliția. Video

George Simion a provocat un scandal uriaș la sediul Digi24. Acesta a vrut să intre în clădirea postului, nemulțumit că nu primește drept la replică în scandalul cu ministrul Virgil Popescu. A fost chemată Poliția.
18.05.2022 | 23:11
George Simion scandal la sediul Digi24 Liderul AUR a vrut sa intre in cladirea televiziunii A fost chemata Politia Video
George Simion, liderul AUR, a încercat să intre în sediul Digi24. A fost chemată Poliția. Sursa foto: colaj Fanatik / capturi Facebook
ADVERTISEMENT

George Simion a fost în centrul unui nou scandal de proporții. Liderul AUR a vrut să intre, miercuri seara, în sediul Digi24.

George Simion, liderul AUR, a încercat să intre în sediul Digi24. A fost chemată Poliția

Virgil Popescu, ministrul energiei, a fost chemat, miercuri seara, la Digi24, pentru a vorbi despre Legea offshore, adoptată în cursul acestei zile de Parlamentul României.

ADVERTISEMENT

Oficialul Guvernului a lansat noi atacuri la adresa Partidului Alianța pentru Unirea Românilor. Popescu a dat de înțeles că formațiunea este una care face jocurile Rusiei.

Revoltat de poziția ministrului, liderul AUR, George Simion, s-a urcat într-o mașină și s-a dus val-vârtej către sediul postului de știri, dorind să primească un drept la replică.

ADVERTISEMENT

”La Digi24, în total dispreț față de legea audiovizualului, l-au chemat pe hoțul Virgil (n.r. Virgil Popescu, ministrul energiei), dar pe noi nu ne-au chemat. Am decis să mergem noi la Digi24. 

Am fost atacați în direct de domnul ministru. Nimeni de la AUR, din decembrie 2022, nu a fost invitat la acest post de televiziune

ADVERTISEMENT

Asta e televiziunea din România, astea sunt serviciile de informații, care își fac propriile televiziuni, iar pe noi nu ne cheamă. SRI este implicată în politica postului RCS-RDS”, a spus Simion.


Ajuns aici, Simion a vrut să intre în sediul televiziunii, însă a fost oprit, cu mare dificultate, de agenții de pază. Aceștia din urmă au chemat Poliția.

ADVERTISEMENT

La 10 minute de la declanșarea scandalului, două mașini de Poliție au ajuns la sediul televiziunii. După mai multe runde de discuții, Simion s-a dat bătut și a ieșit din curtea televiziunii, nu înainte de lansa noi acuzații la adresa televiziunii.

”Fraților, Digi24, televiziunea sistemului, se teme să ia o reacție din partea mea, după ce Virgil Popescu a lansat noi acuzații. A spus că eu, George Simion, sunt omul rușilor. De ce refuză un dialog direct?”

Ce a declarat Virgil Popescu despre AUR la Digi24

În timp ce Simion făcea scandal în curtea televiziunii, ministrul energiei, Virgil Popescu, vorbea, la Digi24, despre comportamentul AUR din această perioadă, pe tema Legii offshore.

Oficialul a precizat că speculaţiile din mass-media privind presupusele interese ale Rusiei în România prin intermediul AUR sunt foarte clare.

”Inclusiv în timpul războiului din Ucraina am văzut foarte clar o ezitare a celor de la AUR să se ducă să facă manifestaţie în faţa ambasadei (n.r. Rusiei). Oare de ce? Am văzut pe altcineva, fost membru AUR, şi cu membri din AUR care s-au dus la ambasadorul Federaţiei Ruse să discute cum că România trebuie să fie neutră.

Deci am văzut multe lucruri de acest gen în presă, vorbindu-se. De aici putem face corelaţii şi putem trage concluzii. Acum, România este un stat democratic, sunt convins că lucrurile vor merge înainte.

Acuma, România este un stat democratic, sunt convins că lucrurile vor merge înainte. Am văzut sondajele de opinie cu privire la orientarea pro-europeană şi pro-euro-atlantică a românilor, ea a crescut mult mai mult odată cu izbucnirea acestui război la frontiera României şi eu sunt convins că până în 2024 şi acest partid (n.r. AUR) se va duce, uşor”, a afirmat Virgil Popescu.

ADVERTISEMENT