News

George Simion se pregătește de botez. Unde va avea loc cea mai mare petrecere a anului

George Simion se pregătește să-și boteze copilul, astfel că cea mai mare petrecere a anului va avea loc undeva în Gura Humorului și va fi transmisă la TV.
05.07.2024 | 23:40
George Simion se pregateste de botez Unde va avea loc cea mai mare petrecere a anului
George Simion se pregătește de botez. Unde va avea loc cea mai mare petrecere a anului
ADVERTISEMENT

Petrecerea va avea peste 1.000 de invitați, iar naș de cununie al copilului va fi Petrică Negrea. Invitații vor fi serviți cu berbecuț la proțap, pentru că George Simion, cel care se visează președintele României, vrea să petreacă în stil tradițional românesc. Nici nu ar avea cum altfel, din postura de lider al partidului AUR.

Unde va avea loc cea mai mare petrecere a anului, botezul copilului lui George Simion

”Este un eveniment special, privat, al finului meu, președintele AUR. Ne-am pregătit foarte bine, dar invitații, prietenii și colaboratorii lui….să fie bucuria și odihna sufletească. În afară de mâncare, i-am pregătit, i-am întâmpinat cu voie bună, cu pălincă, cu afinată, cu plăcinte poale în brâu și cu obiceiurile noastre ale poporului român”, povestește George Simion conform Gândul.

ADVERTISEMENT

Nașul de cununie a precizat că la acest botez se va cânta doar muzică românească și muzică bucovineană. Micuțul Radu va fi botezat așadar la Gura Humorului și va avea parte de un eveniment mediatizat intens, așa cum a avut parte și acum doi ani când s-a însurat cu Ilinca. George Simion speră că va ajunge la al 7-lea copil, care va fi botezat de ÎPS Teodosie.

”Două perechi de nașii, nașii de aici de la Suceava și nașii de la Tulcea, unde a rămas Ilinca însărcinată. Ne-a spus nașul că: Stați aici 5 zile, că sigur rămâne gravidă. Și chiar așa a fost. Mi-a trimis Ilinca poză cu șase teste de sarcină: Sunt însărcinată, iubitule! Ne-am dorit foarte mult copilul acesta. Vestea a venit exact la un an de la nuntă și acum suntem la botez”, a dezvăluit George Simion.

ADVERTISEMENT

Cel mandatat să se ocupe de organizarea botezului va fi nașul de cununie, astfel că multe evenimente vor fi o surpriză chiar și pentru Simion. ”Nu știu exact, i-am dat nașului de cununie sarcina să se ocupe de toată nebunia asta. O să fie o petrecere câmpenească, o petrecere în aer liber, fără nimic sofisticat, fără caviar și icre.

Botezul copilului lui George Simion va fi o petrecere tradițională, simplistă

Proțap, grătar, chestii românești”, a mai spus Simion.  Părinții lui Răducu spun că au de așteptat șase luni, după care se pun din nou la treabă pentru a ajunge la 7 copii, așa cum a prezis ÎPS Teodosie.

ADVERTISEMENT

”Noi sperăm cât de curând, voiam imediat după, dar medicul i-a spus Ilincăi măcar șase luni să avem răbdare. Sper să fim binecuvântați cu mulți copii. La nuntă, Înaltul Teodosie ne-a urat să avem șapte, că pe al șaptelea ni-l botează el. Să vedem, câți o vrea Dumnezeu, câți poate Ilinca. Pe noi ne-a bucurat foarte mult venirea lui Radu. Se schimbă total perspectiva, venirea unui copil.

Da, când ajung acasă și sunt obosit, uit de toate. Când îl văd, uit de toate. Îți schimbă și din alt punct de vedere, că am stat câteva nopți în plânsete și nu înțelegeam ce are, că a venit perioada colicilor”, a explicat Simion pentru sursa citată. Botezul va fi transmis în direct de România TV, așa cum s-a întâmplat și cu nunta de la Vâlcea de acum doi ani.

ADVERTISEMENT

George Simion va avea parte de un sfârșit de an complicat, în care va încerca să ajungă președintele României, dar și să obțină cât mai multe mandate pentru partidul său AUR, după alegerile parlamentare. Rămâne de văzut care va fi scorul final obținut de George Simion peste câteva luni.

ADVERTISEMENT