Life

George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, are o fiică de 25 de ani pe care n-o recunoaște? ”Nu a vrut să discute prea multe cu mine”

George, partenerul Adrianei Bahmuțeanu, este tatăl unei tinere de 25 de ani? Bărbatul nu a declarat absolut nimic despre ea.
16.11.2022 | 19:12
George sotul Adrianei Bahmuteanu are o fiica de 25 de ani pe care no recunoaste Nu a vrut sa discute prea multe cu mine
George, partenerul Adrianei Bahmuțeanu, este tatăl unei tinere de 25 de ani? Bărbatul nu a declarat absolut nimic despre ea. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Soțul prezentatoarei are o fiică de 25 de ani pe care n-o recunoaște? O tânără pe nume Melissa Vaida susține că bărbatul care locuiește în Statele Unite ale Americii încă din anul 1991 nu a vrut să discute prea multe cu ea.

George, partenerul Adrianei Bahmuțeanu, este tatăl unei tinere de 25 de ani? Bărbatul nu a declarat absolut nimic despre ea

George, soțul Adrianei Bahmuțeanu, ar avea o fiică nelegitimă. Femeia care are un băiețel de 2 ani și jumătate și este însărcinată în șase luni a povestit că a aflat abia la 15 ani cine este figura paternă pentru că nu apare în certificatul de naștere.

ADVERTISEMENT

Tânăra a dezvăluit care este povestea sa de viață și cum a descoperit cine îi este tată. Melissa Vaida și-a văzut părintele o singură dată până în prezent pentru că acesta nu a dorit-o, deși are un băiat de care este tare mândru.

„Povestea a fost… amândoi au fost tineri. Mama mea a avut 18 ani în perioada în care a rămas însărcinată cu mine. Ce știu să vă spus este că el nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere.

ADVERTISEMENT

În certificatul de naștere am tras linie la numele tatălui. Nu l-a interesat despre viața mea. Când aveam 15 ani, aproape 16, l-am văzut pentru prima și ultima dată pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului. 

Prima întâlnire sincer să vă spun, cred că nici pentru mine și nici pentru el nu a fost plăcută pentru că nu am stat numai eu cu el. Dânsul nu a vrut să discute prea multe cu mine și nu a vrut o apropiere între noi. 

ADVERTISEMENT

Din câte știu, el nu și-a dorit… Eu după ce m-am născut el nu a plecat imediat în America. A plecat când aveam un an”, a spus tânăra la Acces Direct, notează a1.ro.

George Restivan, tatăl unei tinere de 25 de ani?

Fiica nelegitimă a lui George Restivan a mai precizat că soțul Adrianei Bahmuțeanu nu a vrut să știe nimic de ea. Din păcate, femeia a avut o viață foarte grea și la 18 ani a rămas orfană, după ce mama a murit după o luptă grea.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a dat viață a suferit de cancer, boală care i-a adus sfârșitul. Acum Melissa Vaida vrea să reia legătura cu tatăl său, chiar dacă acesta nu a vrut să se intereseze de-a lungul anilor de existența sa.

ADVERTISEMENT