Fotbal intern

George Stanca a murit. FANATIK SHOW de colecție cu Ilie Balaci și George Stanca în studio și Mircea Lucescu pe telefon! VIDEO

Autor: Cristi Coste | 04.02.2019 | 17:43
George Stanca a murit. FANATIK SHOW de colecție cu Ilie Balaci și George Stanca în studio și Mircea Lucescu pe telefon! VIDEO
Regretatul George Stanca a fost ani buni colaborator permanent al emisiunii FANATIK SHOW

George Stanca a murit la 71 de ani, după probleme de sănătate care i-au dat bătăi de cap în ultimele luni. Cunoscutul scriitor și publicist, mare suporter al Rapidului, a colaborat mult timp și cu FANATIK SHOW, fiind invitat permanent în anii 2013, 2014 și 2015. Cu verbul său acid, Stanca a ieșit mereu în evidență cu păreri care au impresionat.

George Stanca la FANATIK SHOW, alături de regretatul Ilie Balaci și de Mircea Lucescu

Una dintre edițiile „grele” ale emisiunii FANATIK SHOW i-a avut în studioul lui Horia Ivanovici pe regretații Ilie Balaci și George Stanca, iar în dialog telefonic, timp de peste 15 minute, a intrat Mircea Lucescu, pe atunci antrenor la Șahtar Donețk.

Discuția s-a produs în octombrie 2013, înainte de tragerea la sorți pentru barajul de calificare la Mondialul din 2014. Ucraina era printre posibilele adversare ale naționalei României, dar până la urmă am jucat și am pierdut contra Greciei.

Au fost multe alte emisiuni FANATIK SHOW la care regretatul George Stanca a făcut… show, observațiile despre fotbal îmbinându-le cu detalii istorice, culturale, dar și multe povești din culise. Vezi mai jos câteva dintre emisiunile FANATIK SHOW cu George Stanca printre protagoniști.

George Stanca a murit luni, 4 februarie, în urma unui stop cardio-respirator. Îndrăgitul jurnalist avea 71 de ani şi suferea de o boală gravă. George Stanca s-a născut pe 7 mai 1947, în Buftea, Județul Ilfov (România). Din 2009 era titular de rubrică zilnică, „Scrisorile lui Stanca”, la Click!. Era membru în Uniunea Scriitorilor din România din 1990, declarat „Omul anului 2004”, la secțiunea cultură.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!