Life

George Tănase bifează o nouă emisiune! Decizia Kanal D după scoaterea din grilă a matinalului unde făcea echipă cu Bursucu

George Tănase și-a găsit un alt loc de muncă după ce matinalul în care făcea echipă cu Bursucu a fost scos din grilă de Kanal D.
08.09.2022 | 12:08
George Tanase bifeaza o noua emisiune Decizia Kanal D dupa scoaterea din grila a matinalului unde facea echipa cu Bursucu
George Tănase va prezenta o emisiune online. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

George Tănase n-a rămas fără loc de muncă după ce matinalul în care făcea echipă cu Viviana Sposub, Patrizia Paglieri și Bursucu a fost scos de pe post. Kanal D i-a oferit un format cu totul inedit, difuzat în exclusivitate în mediul online.

George Tănase va avea o emisiune online, după dispariția matinalului „Dimineața cu noi”

Umoristul se lansează sâmbătă, 10 septembrie 2022, pe canalul The Xclusive pe care postul de televiziune l-a dezvoltat destul de mult în ultimul an pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Emisiunea lui Tănase se numește „ZigZag” și este vorba despre un show cu dialoguri neconvenționale, unul plin de dezvăluiri interesante din care nu va lipsi, evident, divertismentul de calitate.

Primul invitat al actorului va fi comediantul Ionuț Rusu, remarcat de-a lungul timpului cu sketchurile și imitațiile sale. Ionuț a devenit atât de popular încât a ajuns să fie și concurent la cel mai tare show al transformărilor. Băiatul a fost colegul Anisiei Gafton în sezonul trecut al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Primul invitat, Ionuț Rusu: „Acest episod vă poate afecta emoțional”

Tănase a vorbit cu mult entuziasm despre noul său proiect, unul cu care speră să obțină multe vizualizări pe Youtube.

„Vă avertizez încă de la început că acest episod vă poate afecta emoțional dacă nu îl urmăriți cap coadă! Este foarte periculos. E genul de episod care vă poate aduce 7 ani de ghinion dacă nu îl distribuiți cu prietenii. Invitatul meu de astăzi este unul dintre cei mai talentați oameni dintre câți cunosc…”, a spus George Tănase despre emisiunea sa online.

ADVERTISEMENT

George Tănase a debutat în televiziune în urmă cu 8 ani, cu emisiunea „Tânăr și nedumerit” difuzată pe ZU TV. A avut numeroase apariții ulterior la Observatorul Special al Antenei 1.

În 2015 și 2016, Tănase a urcat pe scena Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din Capitală și a evoluat, în paralel, cu trupa de teatru Arthesium. Actorul a devenit extrem de vizibil abia din 2016, odată cu participarea la iUmor, unde ajunsese în finală.

ADVERTISEMENT