Life

Cine este George Tănase, noul prezentator de la Kanal D. A fost concurent la iUmor

George Tănase (28 de ani) va modera o emisiune nouă la postul de televiziune Kanal D, alături de Viviana Sposub și Bursucu, colegul lui Teo Trandafir.
15.02.2022 | 15:50
Cine este George Tanase noul prezentator de la Kanal D A fost concurent la iUmor
Cine este George Tănase, moderatorul de la Dimineața cu noi. A participat la iUmor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânărul va apărea în curând pe micile ecrane într-un show fresh, care se va difuza de luni până vineri, de la ora 8:00. Comediantul a devenit cunoscut după participarea la o altă emisiune.

Noul prezentator de la Kanal D a fost participant în show-ul iUmor, în anul 2016, unde a ajuns până în marea finală. Ulterior, a fost chemat de mai multe ori ca invitat special.

ADVERTISEMENT

Originar din Măcin, județul Tulcea, George Tănase a absolvit Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, în 2012. Doi ani mai târziu termina cursurile de la școala de televiziune Intact Media Academy.

Cine este George Tănase, moderatorul de la Dimineața cu noi. A participat la iUmor

Fostul concurent de la iUmor este un actor de comediu renumit pentru aparițiile sale în mediul virtual. De asemenea, are foarte multe numere de stand-up comedy.

ADVERTISEMENT

George Tănase nu este străin de televiziune, debutul pe micile ecrane având loc odată cu emisiunea „Tânăr și Nedumerit”, difuzată pe ZU TV, în anul 2014.

În același an, comediantul a început să joace în diverse schetch-uri în cadrul Observator Special de la Antena 1. Ulterior, în perioada 2015 – 2016 a urcat pe scena Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București.

ADVERTISEMENT

În calitate de actor, George Tănase a făcut parte din echipa serialului „În puii mei”, unde a jucat alături de juratul de la iUmor, Mihai Bendeac.

George Tănase va prezenta o emisiune nouă la Kanal D

În momentul de față, actorul imită numeroase persoane din lumea mondenă și încarcă filmulețele în mediul virtual. În plus, face parodii legat de competiția sportivă Survivor România.

ADVERTISEMENT

George Tănase va avea în curând un proiect major, împreună cu Bursucu și Viviana Sposub, fosta participantă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Cei trei vor modera un matinal la Kanal D.

„Abia aștept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem și, bineînțeles, să învățăm lucruri noi.

O vorbă din popor spune că ziua bună se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectăm această mostră de înțelepciune populară”, a declarat vedeta pentru kanald.ro.

ADVERTISEMENT