Fotbal international

George Țucudean a dat probe la Celtic! De ce n-a rămas la viitoarea adversară a CFR-ului din Champions League. “Așa e legea în Scoția!”

04.08.2019 | 08:21
George Tucudean a dat probe la Celtic De ce na ramas la viitoarea adversara a CFRului din Champions League Asa e legea in Scotia

CFR Cluj se va duela cu Celtic Glasgow în turul 3 preliminar al Champions League, iar George Țucudean, unul dintre cei mai importanți jucători din lotul pregătit de Dan Petrescu, a dezvăluit că a fost să dea probe la gruparea din Scoția când avea 14 ani, dar că nu a dorit să rămână acolo deoarece era obligat de lege să stea la o familie locală.

George Țucudean a dat probe la Celtic

“Eu sunt pregătit acun. Dacă domnul antrenor vrea să mă introducă cu Celtic, voi intra. E o plăcere să mergi la Glasgow. Eu am fost când aveam 14, 15 ani în probe acolo. Trebuia să merg și să stau la o familie, așa e legea în Scoția, nu poți rămâne singur. Nu am rămas, s-a dus un coleg.

M-am antrenat în acele zile cu japonezul Nakamura, cu Boruc sau Vennegoor of Hesselink. Aveau o echipă incredibilă. Știu ce înseamnă fotbalul de acolo. Vor fi 60.000 de fani care îi vor împinge de la spate. Noi trebuie să ne facem jocul nostru. Suntem fericiți că am ajuns până în acest punct”, a spus Țucudean la TV Telekom Sport.

George Țucudean, fericit în timpul meciului Astra Giurgiu - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
George Țucudean, fericit în timpul meciului Astra Giurgiu – CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

CFR Cluj are emoții înaintea meciului cu Celtic

Jucătorii de la CFR Cluj au emoții înaintea meciului direct din turul 3 preliminar al Champions League, toate acestea după ce Celtic Glasgow a început sezonul din Scoția foarte bine. Trupa lui Neil Lennon s-a impus cu scorul de 7-0 în fața celor de la St. Johnstone.

CFR Cluj va primi vizita celor de la Celtic miercuri, 7 august, de la ora 21.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj Napoca, iar returul turului 3 preliminar din Champions League va avea loc marți, 13 august, de la ora 21.45, pe Celtic Park.